måndag, september 06, 2010

Hello tv-höst

Jodå, vi gjorde Öppnis i dag, jag, Tellan, Freddan och Ellis. Vilket gäng liksom. Tänk om vi vetat det, jag och Freddan, när vi härjade runt i Orsa i ungdomens dar, att vi skulle sitta och bygga klossar, prova att rita med kritor och annat på Öppna förskolan. Var riktigt kul. Dit blir det fler besök för Stella älskar att träffa folk och förskoleföreståndaren kommenterade även att hon är väldigt social... well, hon har ju lite att brås på.

På vägen hem mötte vi upp pappan på Nääs. Fortsätter ju min jakt på den perfekta färgen. Är just nu inne på smutsgult eller smutsgrönt. Givetvis hittar jag det jag söker i Designers Guild. Galet vad snygga grejer de har. Har en idé nu som jag nog ska slå till på. Kommer bli galet snyggt.

Sitter nu och väntar in pappan som är på innebandyträning. Stella har nyss lärt sig klättra upp på tv-bänken, kattungarna härjar och det ska således bli ruggigt skönt att komma ut själv och rensa skallen lite.

Känns lite högtidligt i dag, har liksom längtat. Kan man längta efter ett tv-program? Klart man kan. Efter Halv åtta hos mig kan man längta och jag är så glad att det börjar i dag. Hello, tv-höst liksom. Det är härligt befriande om somrarna när det inte går ett enda program man vill se. Annat är det nu när Halv åtta börjar. Ser även fram emot Biggest Loser som börjar i dag. Jag älskar den amerikanska versionen. Kollade för övrigt på ett Biggest Loser-maraton när jag fick värkar med Stella på sjukhuset. Och i morgon börjar ju Idol. Så hej tv-höst!

4 kommentarer:

Karin - AlicesMamma sa...

Men hallå!!! Jag har missat att favvo-programmet startar ikväll, tack Sofia för att du räddade mig :)

Hoppas du får en skön pw i kvällssolen!

Marina sa...

Skönt! Trodde jag var ganska ensam om att längta efter Biggest Looser och Halv åtta.. Vilken öppna förskola var ni på - den i Noret, eller någon i Orsa?

Anonym sa...

Ett tips: gå in på tv4 och gör en intresseanmälan till halv åtta hos mig... själv avstår jag, då jag inte tycker om att synas i media eller i offentliga sammanhang..annars hade jag ansökt direkt.. PS och de söker speciellt medverkande i Göteborg eller Mora!! =)

tjinghopp Mooona

Sol Jenny sa...

Mona din lilla linslus... du påstår ju att du inte gillar att vara med på bild heller men jag kan lägga ut en hel del som visar annat ;)
Dessutom behöver man inte anmälla sig själv... eller hur? :)

Ja heja TV-hösten! ÄNTLIGEN! Själv avslutade jag kvällen men Fredrik och Filips nya program... å mellan det och 1/2 8 såg jag Ullared! vilken helkväll!

Kram
Jenny