fredag, september 24, 2010

Laddad

Vet ni vad, jag har världens bästa make. I dag gick han upp halv sex för att börja jobba tidigt så att han kan sluta tidigt. Detta för något som jag egentligen ska göra. Alltså det är för min skull vi åker till Stockholm. Love him.

Eftersom min älskade fyller år i morgon och vi då kommer att vara borta så hade vi födelsedagsfirande på tu man hand i går. Jag lagade favoriten lammytterfilé. Tror inte det finns något godare. I går blev den peppar- och rosmarinbakad och serverades med potatis- och getostbakelse, karamelliserad rödlök, rödvinsreduktion och socker- och saltbakade tomater. Det var en födelsedagsmiddag väl värd namnet.

I present kommer Stefan att få en telefon när den släpps i augusti. Av Stella och mig fick han också ett par gummistövlar, Tretorn och lyckan var total i går när han fick prova dem. Kändes lite onödigt att släpa med dem till Sthlm så det blev presentöppning två dar i förväg. Grattis min älskade!




Bilder från bröllopet.

Nu ska fröken Jemthans få bada och sen leka mycket så att hon pallar tre, fyra timmar i bil när pappan kommer hem vid lunch. Väntar också besök från fina, snälla, rara Tin. Ringde och hade lite klädångest inför helgen varpå min vän kommer hit med några fina plagg. Vilken klippa!

Längtar efter att checka in på hotellet i kväll. Jag planerar att vi ska köpa hem indiskt och njuta det i hotellsängen framför Idol, så att Stella får sova gott i säng. Det blir tidig kväll för i morgon behöver jag vara på topp.

8 kommentarer:

Linda sa...

Hoppas ni får en trevlig helg i sthlm och lycka till med det du ska göra=). Kram

Anonym sa...

Vad hungrig jag blev nu! Nar kommer receptboken? /MK

Alex sa...

Lycka till nu snygging!!

Lotta sa...

Sofia du måste sluta att fresta oss andra med dina goda middagar! ;) Nä då det är ju bara skoj men man blir ju själv såå sugen på god mat hihi.

Hoppas ni får en lyckad helg i Sthlm och jag hoppas att du uppdaterar sen vad du gjort för bus där! :)

Kramar!

Jessica sa...

Lycka till med det som du ska göra i Sthlm och ha en trevlig helg!

Vi får höras om en dejt nästa vecka tycker jag! Hade varit trevligt!

Kram kram

Karin sa...

Du kommer att göra succéeee min fina vän!!Hälsa min stad och njut av hotel-för det är ju underbart att få bo på ett bra hotell,med frukost!
Stor kram!!!

ulle sa...

Kan det vara Idol? :)

Sofia sa...

Kram och tack alla.

Ulle: Hahaha, Idol? Nej vet du vad. Så bra sångröst har jag inte ;)