måndag, februari 18, 2008

Tjejvasan, fem dagar kvar

Ibland hamnar jag i djupt existentiella funderingar. Till exempel hur häftigt det är att man faktiskt kan ringa till varandra, både på fast lina och mobilt. Det är väl i och för sig inte en så existentiell fundering men ändå. Nyss kom jag in i ytterligare en sån "wow-va-häfigt-känsla". Anledningen är vårt nya nätverk. Vi är numera ihopkopplade med Borlänge-office och plötsligt hoppade A3-skrivaren igång. Produktionsavdelningen i Borlänge kan skriva ut på vår skrivare i Mora. Det tycker jag är häftigt.

Inte heller denna måndag känns risig, trots åtta plusgrader och sagväder. Är skönt småstel i kroppen efter mina två mil i skidspåren igår. Jag avancerar! Igår tog rutten mig exakt en timme och fyrtiofem minuter inklusive paus i Hökberg med banan och vatten. Det är så kul när man kommit igång. Nu är jag tämligen säker på att jag kommer att klara de tre milen på lördag. Nu ska jag bara ladda upp. Det blir träning måndag, tisdag, onsdag och sen vila. På lördag blir det en sjuhelvetesfest med Emelie efter avklarat lopp. På tal om Emelie så hade vi riktigt trevligt i fredags. Det kändes som en reunion nästan. Längesen vi kunde sitta och babbla oavbrutet bara hon och jag. Det gjorde vi över några sköna drinks i fredags. Avslutningsvis visade vi stor karaktär och vuxenpoäng när vi beslutade oss för att avsluta fetligheterna runt midnatt och INTE gå ut på krogen. Såå nöjd över det beslutet i lördags morse. Då behövde nämligen huvudet va på skaft när Westman/Jemthans skulle titta på kamin till undervåningen. Det finns riktigt många snygga och beslutet är ännu inte taget. När jag ledsnat på kaminerna började jag kolla på kakel och klinkers istället. Hello djungel! Vad faaan ska man välja? Det kommer att bli tufft.

Igår gjorde granne-Maria och jag comeback i sekreteriatet när våra sämre hälfter spelade match. Stefan var verkligen en sämre hälft igår och blev utvisad tre gånger. Han blir liksom en helt annan person på plan än hemma. Vansinnig är ett beskrivande ord. Jag skämdes lite men som tur var lugnade han ner sig i tredje perioden. Kvällen avslutades med "En annan del av Köping". Jo, jag älskar det programmet.

Inga kommentarer: