tisdag, februari 19, 2008

Stackars lilla flicka

Det är konstigt det här med hemskheter. När det inträffar mord och liknande på andra orter långt härifrån så blir man knappt berörd, även om man så klart tycker att det är hemskt. När jag på förmiddagen igår nåddes av informationen att en 15-årig flicka mördats i Mora blev jag alldeles kall. I Mora? På den lilla ort vi bor på gick så klart ryktena som en löpeld. Idag vet i princip alla vem det är. Stackars lilla flicka.

Det var en av Stefans bekanta som hittade liket, tillsammans med några arbetskamrater. Man undrar så mycket vad som har hänt mellan det att hon lämnade hemmet i fredags kväll till det att hon hittas mördad, naken på en byggarbetsplats i ett industriområde nån kilometer från där jag sitter nu. Stackars lilla flicka.

Igår mådde jag illa ock kände mig väldigt uppriven inombords. Har sovit dåligt och tänker på de stackars anhöriga. Tänk om man själv hade en dotter som blev mördad. Fy fan alltså. Nu hoppas jag att de skickar hit rikskrim och alla specialister de här för att hitta på den sjuka jävel som gjorde det här.

R.I.P stackars lilla flicka.

Inga kommentarer: