onsdag, februari 13, 2008

From dusk till dawn?

Idag är det stora planer på g: ögonsskuggsinköp. Mitt bland alla mer viktiga planer, funderingar och jobbestyr så känns det skönt att ha något så (o)viktigt som ögonskugga att tänka på. Jag har nu en ljus basskugga från Make up Store. Den ska idag bytas ut till en från Glo Minerals. Lika bra att köra mineralsminket all over. Jag har redan en mörk därifrån - "dusk". Gud så bra det vore om den ljusa heter "dawn". Mohahaha.

Alla Hjärtans i morgon ju. Visst känns det lite passé. Men något lär man ju hitta på. Verkar som om Stefan har nåt på g i alla fall. Jag föreslog ett pass i spåret. Han verkade så där sugen. Man kanske kan göra det och något annat. Måste ge mig ut på stan inte bara efter ögonskugga. Kunde inte Mora ha lite större utbud herrbutiker? Dressman känns ju sådär. Nej inte sådär, utan fruktansvärt. Dressman känns som Christer Sjögren, Bingolotto, tacos som festmat, Tassen som kattnamn, Lufsen som hundnamn, Felicia som coolt flicknamn, Jysk, Audi TT som drömbil, bård på tapeten och prydnadssaker överallt. Det vill säga b.

Nu ska jag sluta tro att jag har bättre smak än många andra. Usch va hemsk jag nyss var men jag kunde inte låta bli. Detta är så klart föranlett av att Christer jävla Sjögren gick vidare i lördags. Det är B om något. Jag trodde mer om schlagerpubliken.

Nu ska jag forsätta mitt A-liv.

Inga kommentarer: