torsdag, februari 28, 2008

PT-träning och nykter utgång

Idag känner jag att jag skulle vilja vara ledig. Men det finns det så klart ingen tid till. Är extremt shoppingsugen och skulle helst bara vilja gå i affärer hela eftermiddagen, ja fast kanske inte här i Mora, utan kanske i NY? Känns som om jag ser NY var jag mig än vänder. Folk som ska dit, har varit där eller nån jäkla modebloggerska som rapporterar därifrån. Jag vill också dit. Nu. Får hålla till godo med London om tre veckor. Undra exakt hur stor Topshop-butiken på Oxford Street är? :)

Tidigt i morse mötte jag upp PT för ett pass ben och mage. Sådär bra idé kanske eftersom min stackars kropp var slut redan innan. När vi körde vaderna kändes det på riktigt som att benen skulle gå sönder och det var tydligen inte så konstigt enligt P eftersom jag aldrig stretchar ut dem. Nu är jag lite shaky och kommer att vila kroppen tills i morgon lunch då det är dags att försvara de rödvita färgerna i StafettVasan.

Det är ganska synd om mig för jag är relativt sugen på utgång i tältet ikväll. Men ekvationen utgång och skidåkning i morgon klingar illa. Det får bli nykter utgång i såna fall. Kan kanske bli intressant. Vi får se.

1 kommentar:

Anonym sa...

Den är jättestor. Flera våningar.