torsdag, oktober 18, 2007

Torsdag

Nästa torsdag, om en vecka, öppnar H&M i Mora. Det kommer att bli hur bra som helst, men kanske lite farligt att ha ett så nära. Har ju vant mig vid att bo 10 mil från H&M. I alla fall så vet jag att det är mycket surr på stan om att de ska öppna så jag tänkte göra en liten "hallå där" med nya butikschefen och fråga hur arbetet med den nya butiken fortskridit, hur många den sysselsätter, vad det kommer vara för märken (typ Logg, Trend osv) och annat. Igår fick jag tag i den trevliga butikschefen. Hon uppgav dock att hon inte kunde ta beslut om en sådan liten intervju utan hänvisade till någon pr-ansvarig vid huvudkontoret i Stockholm. Denne man tog emot mitt samtal. När vi la på var jag riktigt irriterad. Jag fick nämligen inte ställa några som helst frågor till de som jobbar i den nya butiken, än mindre ta någon bild. Då försökte jag ställa frågorna till honom men då menade han att han ville läsa igenom frågorna först. Man börjar ju bli ganska rutinerad som intervjuare men jag gick bet, trots både lirk och ihärdighet. Istället fick jag skriva ner de töntiga frågorna i ett mail i går eftermiddag. Får jag inte svar under dagen så lägger jag ner. Tycker H&M att de är så stora att de inte behöver någon publicitet i en liten sketen lokaltidning. Dålig stil, tycker jag.

Igår provade jag skinnkjolen, den satt som ett smäck! Dessutom bidrog jag med stålar till Rosa Bandet efter som kjolen var en del av någon rosa kollektion. Nu måste jag bara ha de där höga stövlarna. Tror att det blir köp idag, till och med Stefan har samtyckt. I överigt längtar jag bara till en stad med bättre klädutbud än Mora. Det är nog det enda jag saknar med storstan, förutom vännerna förstås.

Igår kom jag på att jag bara måste ha en motionscykel att trampa på medans jag kollar på fördummande tv. Kom på att mamma och pappa har en, som de förmodligen inte använde. Mycket riktigt. Efter middagen igår tog jag våran nya VW Caddy med skåp, åkte till Orsa och lyfte in cykeln i skåpet. Panikkörde hem för att hinna få in cykeln i vardagsrummet lagom till Bonde söker fru. Det är så boring att cykla men kollar man på något roligt program så går det alldeles utmärkt. Nu hoppas jag kunna komma igång med det. Och med Vasaloppsträningen. Anna och jag måste verkligen skärpa oss. För att få in rytmen i armar och ben inför skidåkningen ska jag nog ta och köpa mig en crosstrainer. Perfekt.

1 kommentar:

Anonym sa...

jag tror inte att hm behöver någon publicitet. dom är så stora så snacket går ändå!!