tisdag, oktober 23, 2007

Badhus och alginpackning

Man måste göra allt som står i ens makt för att göra måndagar roliga. Annars är de bara som en dimma. Sagt och gjort. Stefan och jag packade igårkväll ner badkläder och stack till Mora Badhus. Där tvingade jag Stefan att simma en halvtimme. Jag hade helst kört en timme men misstänkte att Stefan inte skulle palla med det. Simning är ju ganska lågintensiv träning och i den träninsgformen är jag faktiskt ett strå vassare än min kära sambo. När vi power-walkar tillexempel så gnäller han som ett barn över att jag går för fort och att det är för jobbigt. Mycket riktigt så såg han lite spak ut efter några rundor i bassängen. Jag simmade dessutom ifrån honom (så nöjd). Tur att vi inte spelade innebandy, fotboll, sprang eller åkte skidor. Då hade jag fått spö så att det visslade om det. Han är nämligen riktigt vältränad och har en kondition utan dess like.
Efter plaskade vi runt lite innan vi hamnade i bubbelpoolen. Såå skönt. Innan vi åkte hem och såg en riktig höjdarrulle med Halle Berry så hann vi också med en solning. Kände mig så fräsh när vi kom hem.

Jag har nyss varit ute på ärenden. Bland annat lämnat tillbaka skinnkjolen som, trots allt, var för stor. Jag kunde inte röra mig utan att den for runt på kroppen. Så det är bara att försöka leta reda på en ny. Jag var också ute på ett ärende som jag tyvärr inte kan skriva om, det rör nämligen en person som regelbundet läser den här bloggen. I alla fall så blev jag påsprungen av hudterapeut som frågade om jag ville ställa upp på en algbehandling i morgon. Eh, yes. De hade en lärling som måste träna. Perfekt, jag kan behöva en timmes avkoppling.

Idag väntar jobbjobbjobb och ikväll har Selja Långlets festkommité sitt första möte. I ett svagt läge tackade jag ja till detta och det ska faktiskt bli riktigt kul. Jag tror att vårt första mission är att fixa en trettondagssupé. Det blir spännande.

Inga kommentarer: