onsdag, oktober 24, 2007

Kravallstaket?

Nu börjar det här med att H&M kommer till Mora gå över styr. Idag såg jag att de laddat med kravellstaket. Allvarligt talat. Kanske är det för att de första 100 får ett 200 att handla för. Nej, nu ska jag sluta göra pr för den där klädjätten i min blogg.

Igår hade festkommiteén sitt första möte. Det var riktigt jävla kul. Jag hade ont i magen av skratt när jag kom hem. Det kommer att bli väldigt kul att planera den här festen. Inte minst vissa delar som kommer vara hemliga fram till den 4 januari. Jag tog på mig att ta hand om marknadsföring (undra varför ;)), affischer och sånt där. Inga problem, man har ju ett pappa som har tryckeri.

Idag fyller mamma år, hipphipp hurra! Ikväll åker vi till villa Westman på the big berg och äter en riktig höjdarmiddag. Sen ska mamma få sin finfina present av oss och jag bara vet att hon kommer att bli glad. It´s perfect. Det är en speciell känsla när man hittar den där perfekta presenten. I många lägen är det ju roligare att ge än att få. Faktiskt.

Nu ska jag rusa iväg och ta några bilder, sen väntar maratonskrivning och slutligen alginpackning. Gah, va skönt det ska bli.

Inga kommentarer: