onsdag, januari 17, 2007

Vi har gjort det!

Moras mest oekonomiska par har gjort det, storhandlat! Passande nog samma dag som Aftonbladet publicerade en artikel om att det inte lönar sig att storhandla. Men nu har vi mat jäklar anamma.

Dagen började sådär. Vaknade dötrött, vi kunde som vanligt inte lägga oss i tid igår. Pappa har fått låna min bil idag så jag fick köra Stefan till jobbet så att jag fick ha hans bil. Kalla minusgrader idag och jag hade duscha-håret-morgon. När jag ska dra igång hårfönen ger den bara ifrån sig ett pust och är sedan stendöd. Fan, fan, fan! Får fläta ihop håret och frysa ihjäl. Till råga på allt så hittar jag verkligen inget jag vill ha på mig. Alla mina favviskläder är antingen på gång att bli tvättade eller blöta efter tvätten igår. Slänger på mig en svart wrap-klänning och känner mig ful. Dagarna blir aldrig bra om man känner sig ful. Stackars mig.

Idag ska jag på mitt första möte med Entrepenörsrådet. Förutom jag så medverkar kommunalråd, skolchef, Linda på näringslivkontoret och ett par till. Ska bli intressant! Jag ska bidra med en lite yngre synvinkel, och förhoppningsvis med lite mer.

Inga kommentarer: