fredag, januari 26, 2007

Bäst och sämst vecka 4

Såhär på veckans sista arbetsdag passar det väl att lista det bästa just nu med hjälp av en hederlig inne- och utelista.

Inne
1. Stabilt liv.
Jag saknar inte mitt galna party- och singelliv i Uppsala. Tvärt om. Det absolut bästa just nu är mitt blivande samboskap (som iofs redan är), att längta hem från jobbet bara för att kasta av sig alla kläder och krypa ner och bara kramas med någon man tycker oerhört mycket om. Att vakna varje morgon och inte ta sig ur sängen, inte för att man är trött utan för att man bara vill vara nära lite till. Fan va jag har det bra.

2. Framgångsrik tidning.
Hårt arbete börjar ge frukt. Hur det än är så fick jag så mycket cred för Magazin igår att jag knappt trodde det var sant. Av riktigt betydelsefulla personer. Det vore kosntigt om det inte skulle göra en glad. När det känns som tyngst kan man sen tänka på allt det positiva.

3. Lön.
Efter en utlandssemester var det skönt att få friska pengar in på kontot. I morgon åker jag, Stefan och Hasse till Falun och Borlänge och sätter sprätt på en del.

Ute
1. Kylan.
Allvarligt, jag gillar klimatförändringarna till viss del. Det var så skönt när det var varm vinter. Nu är det inte lika skönt längre. Jag har frysit så mycket den här veckan att hälften vore nog. Från 35 grader plus i Goa till 24 grader minus i Mora är en temperaturskillnad på 59 grader. Det är mycket det.

2. Reor.
Jag är less. In med nya fräscha grejer i butikerna! Jag vill inte se nyårsklänningar och skit. Jag vill ha nytt, nytt, nytt. Nu!

3. Tidiga mornar.
Jag står fortfarande fast vid att det hade varit bättre att börja 10 och sluta 19. Men jag har själv satt mina anställdas arbetstid till mellan 08 och 17. Det är ju liksom då alla andra jobbar. Nu bor jag dessutom med en hantverkare, han börjar 07. O7, det är inte mänskligt!

Inga kommentarer: