tisdag, januari 16, 2007

Biltvättskaos.

Efter mitt besök hos min redovisningsekonom kom jag på att min älskade Mini Cooper nog behövde sig en dusch så jag styrde mot Shell och deras nya fina biltvätt. Vimsar in lite förvirrad och får råd om vilket tvättprogram jag ska använda. In i bilen igen, knappar in koden och åker in i tvätthallen. Sätter mig riktigt till rätta och vrider upp voloymen på radion till Pinks "You and your hand". Väldigt bra låt f.ö. Tvätten drar igång och börjar spruta ut shampoo över min ack så smutsiga bil. Plötsligt känner jag den, paniken som sprider sig i kroppen. Jävlar, jag har glömt att ta bort antennen på taket. Shit, det kommer att bli dyrt. Och reservdelar till Mini Coopers finns inte ens häruppe. Jag kan ju inte gå ur bilen så jag ringer istället 118 188. "Koppla mig fort som fan till Shell i Mora" vrålar jag åt den stackars telefonisten. Hundra signaler innan Shell svarar. "Hej, jag heter Sofia och sitter i er biltvätt. Jag har glömt att ta bort antennen. Ni måste stänga av tvätten". Spänningen stiger, ska tvätten lyckas bryta av antennen innan Shell stänger av. Plötsligt stannar allt. Jag rusar ur bilen och skruvar av antennen. Shelltjejen som stängt av tvätten kommer ut och har svårt att hålla sig för garv, precis som de andra som befinner sig i närheten av Shells tvätthall i Mora denna förmiddag precis innan lunch. Helt plötsligt går tvätten igång igen och jag står utanför bilen. Jag bokstavligen slänger mig in i bilen och märker att halva kappan fastnat i dörren. Öppnar den och får precis in kappan och igen dörren innan borstarna sveper förbi. Vilken pers! Åkte efter ett tag ur tvätten, lite skärrad men med väldigt ren och fin bil.

Den senaste tiden har bjudit på lite väl många vimsiga historier. Sofia kör på an sten. Sofia häller ett glas rödvin i Stefans dator. Sofia i biltvätten. Kom på en annan rolig grej som hände i Indien också. Jag satt i en liggsolstol och såg cool ut på stranden i Goa iförd svart minbikini med matchande svart sidenhårband och superstora solglasögon. Jag höll vid tillfället på att störa ihjäl mig på några fula brittiskor som även störde sig på mig eftersom deras nuvarande ragg varit och raggat en hel del på mig framför ögonen på dem. Därför såg jag extra dryg ut och försökte göra mig extra snygg. Med en öl i ena handen och en cigg i den andra så låg jag där och spanade på människor. Plötsligt tappade jag nåt, och böjer mig fram för att ta upp det ur sanden. Stoppar tills vidare ciggen i munnen vilket när jag böjer mig fram medför att ciggen släcks mot låret. Helvete vad ont det gjorde. Jag flyger upp och ölen skvalpar över. Ciggen fastnar i mungipan och jag vrålar och håller mig för låret. Gissa om folk tittade? Pinsamt! Samma kväll, det var på nyårsafton, så sitter jag lite halvfull och tittar på de värsta fyverkerier jag sett i mitt liv. Blicken fastnar länge vid något som kan liknas vid en lampa. Jag funderar över den här lampan, är det en specialraket, eller en lampa eller vad. Funderar över det en stund innan jag komme rpå att det ju är månen jag tittar på. Pinsamt.

Kebabsallad till lunch, mums. Johhny och Anders åt rotmos och fläsklägg, blä. Tog en rea-runda på stan. Hittade exakt ingeting jag ville ha. Va fan! Måste ha lite nytt. Ska dra med mig Stefan till Falun någon dag- Någon dag snart. Nu ska jag ta några nötter och styra upp lite intervjuer.

Inga kommentarer: