måndag, april 26, 2010

En film som kom fel

Skrattar bäst som skrattar sist. För ungefär två år sedan så inträffade en liten incident som jag blivit duktigt hånad för av min kära sambo (vi driver rätt (läs:väldigt) mycket varandra). Han hade hyrt en film, som vi sett och som jag sen skulle lämna tillbaka. Till grejen hör att vi alltid hyr film på Videocenter så jag åkte så klart tillbaka med filmen dit. Efter nån dag så ringde Videocenter (de kom ihåg att det var jag som lämnat just den filmen) och sa att filmen inte var hyrd hos dem. Det visade sig att den var från Shell och Stefan han skrattade och skrattade och sen har jag hånats för det här. Som om jag skulle veta att han hyrt den på Shell när vi alltid hyr på Videocenter!

I dag ringde de hem från Shell. De frågade var senaste Wallander var, som vi hyrde i onsdags. Det var Stefan som hyrde filmen och det var han som skulle lämna tillbaka den. När jag ringde Stefan och frågade var i helvete han gjort av Wallander hävdade han att han lämnat den på Shell, där han hyrt den. Ibland är han väldigt säker på sin sak, för att sedan upptäcka att han kommer ihåg fel. Så även denna gång. Efter ett tag ringer han, sedan han kommit på att han lämnat tillbaka filmen på Statoil och inte på Shell, där han hyrt den. Mohahahaha.

Nu känns den där historien om när jag lämnade tillbaka fel är över. Nu ska jag hånas tillbaka.

3 kommentarer:

Lotta sa...

haha vad ni är roliga!!! =)Kram

Nina sa...

Moahahahahaha!

Lotta sa...

Heej!! :)
Tack för tipsen! :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ha för klänning då det ska vara 60- tals tema. Men visst är det väl lite sånt mode nu va? :)
Gärna en promenad nån kväll! Säg till när du kan! :) Kramar!