torsdag, april 05, 2007

Skärtorsdagen from hell

Ok, riktigt så illa är det inte. För att vara mer optimistisk så kan det ju bara bli bättre... för hittills har det varit sådär. Vaknade på ett sjuhelvetes morgonhumör. Stefan fick ta den smällen. Irriterade mig bland annat på gardinerna i köket och även en del annat, "Du Stefan, 80-talet ringde och ville ha tillbaka en del grejer". Fan va taskig jag är. Även om vi garvade en del. Som tur är så är han ju världens gulligaste och kontrade med "jag kan lämna tillbaka allt från 80-talet, allt utom dig". Sötaste killen jag har. Farbror Olle kom förbi hemma i morse och ville att jag skulle ha hans väldigt snabba bil i helgen. Inte mig emot. Körde honom till jobbet (en stor matgrossist) och fick syn på det största påskägget. Farbror Olle var snäll och gav mig påskägget. Nu ska det ges till Stefan så kanske vi slipper allt tjat om godis i helgen. Det är nämligen proppfullt med godis, säkert flera kilo.

Kom till jobbet, slängde in alla grejer på skrivbordet och skulle gå ut och ta en rök. Vi har två lås på dörren och det ena är ett sånt där man måste låsa på insidan så att dörren går igen automatiskt. När vi kommer på mornarna låser vi vanligtvis upp det där låset så att dörren inte går igen. I morse var jag lat och resten av ligan är ju lediga idag. Pang, sa det när dörren smällde igen och jag insåg att jag hade hela mitt liv kvar inne på redaktionen. Fick gå in till grannen, Annicas symaskiner, och låna telefon. Sune svarade varken hemma eller på mobilen (och det är de enda nummer jag kan i huvudet). Fick koppla upp mig på Annicas symaskiners modem (ja, hon har modem 2007) och slå upp Johhnys nummer på hitta.se. Som tur är svarade han och jag fick GÅ dit och hämta nykeln. Skitskärtorsdag so far för sen visade det sig att internet inte fungerade. Fuck! Som den datahacker jag är så lyckades jag nyss fixa det. Nu ska jag skriva klart en text och sen äta lunch med min darling. Det blir kyckling, det är ju för fan påsk.

I påsk har jag bestämt mig för att ta massa bilder. Jag är för jävla dålig på att ha med mig kameran. Bättring utlovas av mig själv till mig själv. Just nu har vi inte så många påskplaner och det är hur skönt som helst. Jag ska bara komma på lämplig påskpresent till Stefan. Sen blir det hur lugnt som helst. Me like.

Inga kommentarer: