tisdag, april 03, 2007

Anti-dag

Idag vaknade jag på ett sjuhelvetes humör. Låtsades sova när Stefan skulle pussa mig hej då. Ville bara dra täcker över huvudet och somna om och inte vakna förrän i morgon. Varför vet jag inte riktigt. Det bara var en sån dag. Och jag är inte ens trött utan tvärt om, har sovit hela åtta timmar i natt.

Var bjuden på ett frukostmöte som jag inte hade ett dugg lust att gå på. Men, jag gick. På vägen dit höll jag på att blåsa bort. Håret fastnade i lipglosset. Dessutom har mina svinsnygga Replayskor helt plötsligt blivit förstora och liksom åkte av fötterna. Klackarna, i sin tur, fastnade naturligtvis i kullerstenen. Åh, så irriterad jag var! Mötet var iaf bra och jag var något gladare när jag lämnade det. Men, faktum kvarstår, det här är inte min dag.

Med anledning av skitdagen tänker jag lista saker jag tycker riktigt illa om. Fula saker. Och en del annat.
1. Ser Bingo Rimér på Aftonbladets hemsida. I famnen har han Nalle Puh som gosedjur. Jag hatar Nalle Puh och framförallt alla Nalle Puh-prylar. De är gräsligt fula och töntiga.
2. Guldsaker med silverspännen. Finns det nåt fulare? Ska det vara guldväskor eller guldskärp ska de ha guldspännen.
3. Klavab finans, Solna. En säljare därifrån ringer mig cirka fem gånger i veckan. NEJ, jag vill inte ha er hjälp med inkassofrågor. Det löser jag lokalt, med en lokal inkassohandläggare. Fatta! Och stör mig inte mer (vilket jag sagt vid ett flertal tillfällen till säljaren).
4. Ex. Mina ex (ok, inte alla-ni vet vilka ni är), Stefans ex, allas ex. Varför ska ex vara så jävla dumma i huvudet?
5. White trash. Är mitt favorituttryck just nu. Men fy så fult det är med exempelvis White trash-brudar. Exempel: sönderblekt hår, jeans från nåt b-märke, för mycket smink, linnen som visar bh:n. Jag mår illa.
6. Ungar på lunchrestauranger. Kan ni inte gå med era ungar och käka när vi andra inte har lunch? Jag vill ha lugn och ro när jag äter lunch. (Bör poängteras att jag i övrigt gillar ungar).
7. Otillåtna färgkombinationer. Jag undrar hur folk tänker när de exempelvis kombinerar brunt med grått. Ett ord: fult.
8. Papper. Ärligt talat, vad kommer alla papper ifrån? Det undrar mitt skrivbord också.

Nu måste jag sluta vara så här anti. Solen skiner ju i alla fall.

Inga kommentarer: