torsdag, februari 08, 2007

Proppen som gick

Igår var det stressigt värre i familjen Westman/Jemthans. Elcentralbytet drog ut på tiden (mycket för att elektrikern ville ha betalt i natura ;)). Stefan skulle spela hockey bockey klockan 19. Klockan 18.45 rejsar vi ut till Långlet så att han ska hinna byta om. Stefan rusar in och ner i källaren. På vägen välter han en lampa som går i tusen bitar och han får givetvis en glasbit i foten och senare en i handen. Jag springer efter den blödande hockeyspelaren och försöker både sätta på honom plåster och mata honom med en pirog. Vilken fars! När han åker tänker jag att jag ska vara huslig och laga hur god mat som helst tills han kommer hem. Drar igång diverse grejer i köket. Efter några minuter blir det helt svart. Proppen har gått. Det enda som funkar är spisen och ugnen. Jag fick laga mat med stearinljus som ljuskälla. Kul. Det tog väldigt lång tid. Men som tur är blev det väldigt gott när det väl blev klart.

I morse var det kaos igen. Vi försov oss. Inte mitt fel, för det var Stefan som stängde av klockan. Jag kom till jobbet vid nio så det var ganska lugnt. På förmiddagen var jag och fikade med Vasaloppsgeneralen Rolf Hammar. Han är väldigt trevlig och vi spånade ideér. På lunchen kom stans bästa fastighetsmäklare och joinade mig och Johnny. Om jag inte säljer lägenheten själv så lovade han att hjälpa till till väldigt förmånligt pris. Me like. Det bästa är att vara egen företagare!

Nu ska jag snart åka och plåta mat på en krog i stan. Min gamla flamma Martin messade nyss och frågade om Vasaloppsparty. Försvaret (han är officier) ska nämligen hit och åka. Martin är grymt kul att festa med så hoppas de stannar och kalasar efter loppet. Ikväll blir det träning igen. Pamela är världens bästa instruktör. Dessutom är hon väldigt kul. Idag blev det klart att hon och maken Magnus kommer på vårt kalas på lördag, tjiho.

Snart är det helg. Största lyckan!

Inga kommentarer: