tisdag, februari 20, 2007

Livet är ett kaos. Men härligt.

Eller i alla fall har varit. Ett riktigt kaos. Måndagens tidningslämning var den värsta i mannaminne. Det började redan i torsdags med att stora mac:en, tillika servern, kraschade. Efter inklallning av mac-expert konstaterades det att hårddisken var intakt men datorn död. Produktionen fick köras till pappgubbens tryckeri (thank God att det fanns en fungerande mac där). Som en följd av datrokraschen så var jag sen med texterna, annonsproduktionen var sen, Vasalopps-bilagan var sen. Allt var sent. När vi skulle lämna sidorna fungerade inte ftp-programmet. Jag grät, skakade och var allmänt hysterisk. Men, två timmar sena, lyckades vi lämna tidningen som delades ut igår.

För att lösa datorproblemet fick jag lov att åka till Våsterås igår och hämta en ny. Det var en trevlig trip. Medans de installerade den gamla hårddisken i nya datorn så fick jag lite tid för shoppning - lovely. Det blev tre härliga påsar att ta med hem. Sånt piggar upp! Efter Västeråstripen var jag dock helt slut. Körde som en biltjuv hem. Roligaste. Jag älskar pappas Audi. När ska den bli min? Elelr vår kanske snarare.

Nu är datorn på plats och data-Lennart kommer snart och får den och alla program på plats. Jag ska försöka planera nästa Magazin idag och bästa är att jag ska få äta lunch med min darling. Senare ska en älvdaling komma och titta på min lägga. Hoppas han vill ha den. Annars får Jonas låna den. Orkar inte hålla på att vara mäklare. Jag vill ha den puts väck. Kvällen avslutas i FM Mattsson Arena där Mora möter Brynäs. Fan, jag bröjar bli en riktig hockybrud (va på match i lördags också).

I morgon händer det roligaste. Debut för Sofia som Vasaloppsfunktionär. Nej, jag får inte ha high heels, eller kjol/klänning, eller kappa. Det blir Goose jacka och täckbyxor. Sen ska jag dela ut blåbärssoppa så att det står härliga till. På kvällen är det inte omöjligt med utgång. Stefan ska ut och va dräggfull med sina hantverkararbetskompisar. Då känns det som att jag i alla fall måste vara lite full om jag ska klara av att sova med en fullis, haha. Sen är jag ju lite sugen på att festa också. Ska försöka få min duktiga frisör Robert att ta sig an mitt hår först bara. Så att man blir lite tjusig. Jag älskar att va nyklippt! På lördag är senaste budet att vi ska åka ut med skotern och titta på Tjejvasan och mysa med varm choklad och grilla krov. Mysigt mysigt.

Nu ska jag gå och kolla hur installationen går, nya mac:en är väldigt fin.

Inga kommentarer: