torsdag, februari 15, 2007

Hjärtdagen i Långlet.

Jag har alltid stört mig på min kära far som alltid kommer för sent hem. "Mycket på jobbet, det dök upp en del oförutsägbara saker" är hans förklaring och den har jag hört mååånga gånger. Vi andra i familjen har hånat honom rätt mycket för det där. Nu har det blivit så här att även hans dotter, dvs jag, har börjat med samma grej.

I går vid lunch ringde jag till min älskling med min allra lenaste och mest kärleksfullaste röst och sa "du, jag tänkte försöka komma hem tidigt idag, vid halv fem redan så att vi kan mysa". Stefan lät glad för detta och på pekade att jag oftast kommer hem betydligt senare än vad jag säger. Ni kan ju gissa själva hur det gick? Det dök upp en del oförutsägbara saker på jobbet. Om man så säger. Och jag kom hem vid sex, en och en halv timme efter den tid jag lovat. Joråsåatte. Bra jobbat Sofia. Som tur var hade jag i alla fall kommit ihåg och handla mat. Som jag lovat att laga till vid halv fem. Istället blev det halv sju. Jag svängde ihop en väldigt smarrig fläskfilépasta med soltorkade tomater och grejer. Den gjorde succé. Jag hade köpt lyxiga chokladpraliner till efterrätt som av Stefan fick omdömmet "den godast choklad jag någonsin ätit". Bra betyg mao. Sen var det dags för paketöppning. Jag fick två paket först och mörkade att jag ens hade några paket. Men sen hivade jag upp dem ur handväskan. Jag fick ett par supersnygga och sportigt sexiga underkläder från Björn Borg. De var ett par boxertrosor med tillhörande toppbh i vitt med guldmönster på. Väldigt snyggt. Stefan i sin tur hade jag köpt en väldigt väldoftande parfym till samt en massageolja och lite badgrejer. Det föll sig därför naturligt att vi tog ett skumbad med champange efter middagen. Oj så mysigt det var. Efter det lite tv-tittning innan Sofia bokstavligen däckade i sängen. Oj så trött jag var. Lika trött var jag också när jag vaknade i morse. Hua. Nu har jag kommit igång.

Har idag hunnit med att vara på två artikelgrejer. Den senaste var i Vasaloppsmuseet där det var presskonferens om nåt tekniskt tjafs. Nu ä jag mest lunchsugen. Finns en stor chans att det blir pannkaka. Mums! Ikväll ska jag hålla föredrag. Det är alltid lite pirrigt men brukar gå bra. Nej, nu - jobb, jobb, jobb!

Inga kommentarer: