måndag, februari 05, 2007

En ganska bra måndag

Varannan måndag precis innan lunch får jag värsta urladdningen i kroppen. Anledning? Magazin går i tryck då. Det är intensivt som sjutton först och sen går liksom luften ur en när sidorna är skickade till tryckeriet. Idag, precis som alla andra gånger, var vi lite sena. Men jag tror att de redan räknat med det på Tryckeriet.

Har genast satt igång och planera nästa nummer som kommer att gå i Vasaloppets tecken. Jag kommer dock snart att lämna redaktionen för att åka och storhandla. Längtar faktiskt hem. Jag och Stefan har redan planerat eftermiddagsmys innan båda ska iväg på respektive träning, jag på BodyCombat och Stefan på hockey. Längtar, längtar, längtar!

I lördags var jag faktiskt och åkte långfärdsskridskor. Jag ville inte först men Stefan tjatade så. Eftersom jag inte har några grillor fick jag låna Stefans pappas, storlek 42. Med dubbla raggsockor stapplade jag ut på isen. Som tur är så är jag hyfsad på att åka, om inte annat så har jag en jäkla balans. Probelmet i lördags var bar vinden. Fy satan vad det blåste. Jobbigt värre! Efter två varv fick jag nog så istället gick vi till Jonas och Tomas bastuflotte och drack öl. Eller, jag fick dricka kaffe och grabbarna öl. Jag fick nämligen den sstora äran att köra hem. Kul. På kvällen lagade jag hundra smårätter. Jag höll på ett bra tag men när det var dags att äta så var jag inte ens hungrig. Och inte Stefan heller. Bra jobbat. Nu har vi hela kylen full med smårätter, nån som är hungrig? I lördags var dte ju också årets första Melodifestivaldeltävling. Under protest fick Stefan kolla med mig. Jag hejade självklart på Anna Book och hon gick ju raka vägen till finalen. Som schlagerstraff tvingades jag kolla på ett sammandrag från skidskytte VM. Det var ett straff som heter duga, för det är dte tråkigaste jag vet. Passade istället på att pimpla rödvin innan jag somnade innan tolv. Vilken toffel jag är, haha.

Den här veckan blir lugn. Fan va skönt.

Inga kommentarer: