tisdag, augusti 31, 2010

Gonatt

Laga mat åt vuxna och bebis, kökssanering 1, jaga bebis och kattungar, underhålla bebis med cykeltur, natta bebis, städa bebis alla tusen leksaker 1, ta ner tvätt, hänga upp tvätt, kolla så att maken och svärfar som snickrar balkong har det bra, motionera två timmar för att bli av med det sista av bebismagen, rensa och förvälla svamp jag glömt att jag plockat, kökssanering 2, torka kattungekiss från gardin och golv, rädda örtodlingen från frosten, bada orkidéer, städa upp bebis alla tusen leksaker 2 (eftersom kattungarna dragit ut dem igen), ge mystid åt vuxna katter, kolla facebook och bloggar, förbereda inför i morgon, kanske hinna läsa nåt, sätta på en tvättmaskin, ha lite ångest för att jag inte strykit, kanske hinna prata och pussa på maken? Kanske hinna höra av mig till nån kompis? Just det, måste duscha också.

Det blir aldrig tråkigt och här hemma, det kan jag lova. Och jag behöver aldrig vara orolig för att vara sysslolös.

Update ett par minuter senare: Tvingas, kvart i tolv, till het diskussion med maken angående mjukost. Vi har aldrig haft mjukost hemma men nu har jag köpt det för att kattungarna ska ha det. Maken har snott mjukosten. Vägrar lämna tillbaka mjukosten. Det kommer fram att maken har mjukosten i bilen (?). Tvingas tillslut till orden "vad är du för jäkla husse som snor kattungarnas mjukost"?. Jag vinner. Mjukosten ligger nu i köket. Maken är sur, över mjukost. Jag somnar med ett leende medan kattungarna äter mjukost. I morgon kommer han sno med sig mjukosten till jobbet, det vet jag.

5 kommentarer:

Lotta sa...

Hihi vad roligt med mjukosten!
Ja nog har man fullt upp om dagarna ...tycker du hunnit med en hel del...kanon :D
Kram

Nina sa...

Det låter som en vanlig vardag med barn i huset :)

Man undrar vad man gjorde innan man fick barn?

Marie sa...

Hihi - tack för att du delar med dig!! Det va dagens bästa - jag bara ler :). Kramkram

Karin sa...

Vardagslunk var det... Och helt plötsligt fattar man varför alla andra småbarnsföräldrar pratar om en natt eller två på hotell. Vi ska snart ha en hotellnatt. Tyvärr (får man säga så???) ska Alice följa med...

Emma H sa...

Yes, jag är avis på ert hus, suuuuperavis! =)