torsdag, augusti 26, 2010

Underskattad

I går kom jag på att en hederlig tonfisksallad kan vara den mest underskattade salladen. Så gott. Jag som sitter svårt fast i salladsträsket måste ju ha många sallader att variera mellan. I går dammade jag av den här klassikern, tonfisksallad.



Hemligheten är att fräscha upp den, ärligt talat, rätt trista tonfisken i lite creme fraiche och majonäs. Sen måste man ha ägg till och kapris. Kapris och tonfisk är en match made in heaven. Kapris är för övrigt också underskattad.

Nog om sallad. I dag är det torsdag och ännu en vecka har rusat förbi. Igår hade vi besök av 2 X Malin. Den ena med sin Wilma och den andra med sin Ebba. Det var tjejbebistätt här hemma med andra ord. Båda Malinarna är barndomskompisar till mig och dessutom grymt roliga sådana. Väldigt trevligt besök och vi har bestämt att vi snart ska ses igen. Mitt i allt snack så glömde jag att ta upp kameran. Typiskt!

Min kropp och knopp är just nu taggad på fysisk aktivitet. Den känslan har man ju inte alltför ofta så det gäller att smörja medan järnet är varmt. I går kväll snörade jag på mig skorna och begav mig till elljusspåret. Perfekt kuperad terräng. Perfekt för intervallträning. Så skönt att svettas lite och jag längtar tills i eftermiddag då jag tänker bege mig dit igen. Rundan avslutades med lite övningar på pilatesbollen, gillar verkligen denna boll.

Nu ska jag och Stella göra oss i ordning och åka till Kulturhuset där det är Babyöppet på torsdagsförmiddagar. Har aldrig varit där, annat än när jag gjorde reportage om det höggravid. Ska bli kul. Stella älskar verkligen andra barn så hon kommer garanterat att ha skoj. Ska även kolla om någon av våra vänner vill joina oss och äta lunch.

1 kommentar:

Mimmi sa...

Hejsan!
Tänkte bara höra hur det var på babyöppet idag, hade ni det bra?
Det kanske vore något att besöka med lilleman. Kommer förbi någon dag och kollar in kattungarna med grabbarna.
Ha de bra !