måndag, augusti 16, 2010

Vardag.

Efter en lång och händelserik sommar kom den då. Vardagen. I går kändes det skönt, i morse kändes det oskönt och nu känns det skönt igen. Skönt att få lite ordning, som i ordning på kost och motion. Det har blivit mycket god mat, många glas vin och obefintligt med träning. Kände mig lätt svullen i går men en dag i hälsans tecken gjorde susen. Nu säger jag hej till grönsaker, protein, vatten och träning. Framförallt på veckorna, till helgen kan man ju unna sig nåt gott fortfarande. Mjukstartade med en lång, rask promenad med grannen Patricia i dag. I morgon är det uppställning på gymmet när Stefan slutar jobbet.

Jag ska uppdatera om de senaste veckornas bravader. Typ i morgon. Nu är jag så trött, så trött. Ska föna det där håret jag har, som aldrig tycks vilja bli torrt och sen hoppa ner i sängen och se en film. Uno och Harry, världens sötaste kattbebisar gör mig sällis eftersom deras mamma är ute och jagar möss. Så roligt nu när de börjar leka och busa. Men, mer om det sen.

6 kommentarer:

Madde sa...

Kul med ett inlägg! :)

Karin sa...

En underbar sommar-men så kommer en mer underbaraaaa höst.
Med rödvin å snack-å så lite spa på de!
With me!Kram och godnatt

Anonym sa...

Kul med ett inlägg, gillar din blogg =).
Har du några bra tips på bra internet shopping för barnkläder?//K

Karin sa...

Gillar också vardag igen! Skönt med rutiner och lite ordning.

Ni verkar ha haft en galet bra sommar iaf!

Alex sa...

Kul att du är tillbaka! :D Jag har lääängtat.

Sofia sa...

Yes, lite roliga kommentarer!

K: Babyshop har mycket fint, och Nelly. Mest av allt längtar jag dock efter att Zara ska öppna en webbutik, deras baby- och barnkläder är nämligen to die for!