måndag, april 14, 2008

På banan igen

Helgen var av kanonartad sort. Det hela började egentligen redan i fredags kväll med långt roligt samtal med Alex. Alldeles för längesen var det. Stefan och jag började också planera inför lördagens Ikea-besök. Detta gjordes över en del vin och öl. Shit va kreativa vi var. Vips så var nästan golv, klinker och kakel-problemen lösta. Lite sega var vi dock när vi styrde mot Gävle klockan väldoigt tidigt på lördagsmorgonen. Väl där fick vi tag i en mycket professionell kökskille. Han hjälpte oss lösa det sista detaljerna och det enda som återstod när vi lämnade Ikea var bänskskivebeslutet. Det löste vi senare på kvällen under festligheter. Malin gjorde min kväll när hon beslutade sig för att komma hit och dricka vin med mig. Under vindrickandet hjälpte hon mig också att övertala Stefan i bänkskive-problemet. Vi skippar laminat (tanhk God) och går på något så flott som sten. Så som jag velat hela tiden. Jag behöver nog inte skriva hur snyggt det kommer att bli!

Jag har rehabiliterats, som det så fint heter. I praktiken betyder det att det känns bättre, att jag känner mig sugen på att jobba igen. Denna vecka gör jag det på 25 procent, hur man nu ska lyckas hålla det? I alla fall så finns det föör mycket att ta itu med. Nu jävlar.

Tisdagar är bättre än måndagar så därför längtar jag tills i morgon. Dagen börjar med benträning med P och sen blir det en härlig eftermiddag i stallet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter utmärkt med lite fika, eller kanske en lunch på fredag? Härligt att läsa att du är piggare. Vill se dig som ett gravis monster oxå..kan tänka mig att du är riktigt farlig då :)