måndag, april 28, 2008

Cykelskadad

En bra vecka på g känns det som. Om inte annat för att det är skön röd dag på torsdag vilken är som uipplagt för något roligt på onsdag. Än så är det dock måndag och jag har ont i foten. Invigde grillsäsongen hemma i fredags med rosé och sol. På kvällen hade Stefans tremänning en tillställning några byar bort från oss. Cykla kändes självklart. Efter massa dans och annat var det dags att cykla hem. Fröken noll lokalsinne var helt lost eftersom Stefan valde små kringelikrokvägar i Östnor. Varje gång vi skulle svänga fick han meddela det i tid men en gång glömde han. Då blev det den komiska effekten att Stefan svängde men inte jag. Med andra ord körde han rakt in i mig. Jag lyckades hålla mig från att ramla men måste ha fått hans pedal rätt på foten. När jag vaknade i lördags kunde jag inte stödja på stackars vänsterfoten. Nu är den svullen, blå och sårig och kan inte ha sko på sig. FAN, det hrä förstör min löpning. Igår fick jag halta runt på gymmet och träna överkroppen. Idag vet jag inte vad jag ska göra.

Fredagens bravader medförde lugn aktivitet på lördagen. Jag intog horisontiellt läge och stannade där hela dagen. Stefan var snäll och grillade åt den skadade blondinen. Vi såg Mora sjunga skiten ur allt motstånd i Körslaget. Fan va bra de är.

Igår var det sköna söndag. Efter tio och en halv timmas sömn var jag som en ny människa. Fick faktiskt med mig Stefan till gymmet. Kvällen avslutades med murkelfrossa hos mor och far. En gräddig murkelsås är svårslagen!

Nu ska jag försöka fundera ut hur jag ska få dagtens motion och sen förbereda mig inför Kommunfullmäktige ikväll. Känner faktiskt ett uns av nervositet.

Inga kommentarer: