onsdag, juni 30, 2010

Fan för att vara trött

Jag tror inte på hokus pokus, spådamer, medium, spöken, andar och sånt annat shit. Vad jag däremot tror på är att jag blir påverkad av väder och vind. När det är fullmåne kan jag inte sova. Och så har vi det här vädret. Förra veckan sol - jag hur pigg som helst. Denna vecka, i alla fall tisdag och onsdag, med regn är jag hur trött som helst. Typ så trött så att jag vill lägga mig ner under en filt och skrika av frustration. Det är riktigt, riktigt jobbigt. Väntar på provsvaren men tror att dåligt väder är dåliga dagar för fröken Westman. Är dötrött ända till klockan blir läggdags - då är jag hur pigg som helst. Jobbigt!

Nån som känner igen sig?

Trots den enroma tröttheten i dag så har det varit en bra dag. Mamma/mormor, jag och Stellis drog till Garsås på och utförsäljning av Nygårdsannas kläder. Mamma shoppade en del, bland annat en klänning jag kommer lägga vantarna på när hon minst anar det.

Sen tog vi oss till Rättvik i ösregnet för att bli riktigt förvånade över att denna semestermetropol var hopplöst stängd. I alla fall de tjusiga ställen vi ville äta lunch på. Blev en asiatisk lunch till slut och det var riktigt gott. Sen blev det Stellashopping. Av sin mormor fick juvelen ett par nya manchesterbyxor, typ hundra nya strumpor och leksaker. Hon är ju så nyfiken att de gamla leksakerna snabbt blir tråkiga.

Det är så rolig tid just nu. Stella har lärt sig vinka med besked och vinkar till alla hon ser. Än så länge vinkar hon med fingrarna mot sig själv och är så urbota söt att man smäller av. Hon säger mamma också - hela tiden - sen nån vecka tillbaka. Åhh vad det värmer gott i mammahjärtat när hon "mammamammamammamamma":r hela tiden. Kryptekniken är snart fulländad och hon tar sig fram oroväckande fort. Roligast just nu är att åla/krypa fram till apparaterna under tv:n och ratta på rattarna och trycka på knapparna. Det går så fort! Hon var ju nyss ett litet knytte som jag fascinerat gosade med på BB.

Nu kom Stefan hem efter att ha jobbat 07-23. Ska nog ge honom lite massage och kärlek för att han slitit så.

4 kommentarer:

Susanne sa...

Hej Sofia!
Känner igen mig om tröttheten!!
Har känt mig helt utmattad å energilös precis som nåt suger hela tiden!!jag har provat allt healing,spikmatta tagit prover på sköldkörteln mame it...
tillslut tog jag kontakt med bvc för att få prata av mig lite=räddningen!!ställde alldeles för höga krav på mig själv,ville ha ett hem i tipptopp,vara en bra mamma hinna lek kel å mys jag själv skulle vara fräsch glad å vara alla tilllags!!puh ORKA!!!nu låter jag disk tvätt å städ å annan skit vara istället lägger jag mig å vilar när Olle sover middag!!känner mig mycke piggare:)
Du Sofia är en fantastisk person med massor av engagemang å livsglädje!!men hinner du ta dig tid att vila?Du är välkommen å hälsa på mig i sköna Näset!!Ha det gott Kram Susanne

Caroline sa...

Tack så hemskt mycket! :) Såsen kommer att ätas inom kort här hemma. Vad skulle du vilja jobba med då? Kram

Anonym sa...

Hejsan!
Det blev visst ett litet missförstånd, eller rättare sagt så var jag lite luddig. Det är nämligen en arbetskamrat till mig som är på jakt efter en långhårig katt eftersom hennes man inte tål några andra katter (allergi). Du kanske vet vilka de är, de har nämligen hus i Venjan (fam.Nordin).
Hälsn Mimmi

Sofia sa...

Susanne, du är bara för underbar! Känner igen mig så mycket i det du skriver. Ska verkligen försöka ta mig den där tiden... även om det är grymt svårt.
Kommer gärna och njuter i Näset! :)
Kram, hör snart.