torsdag, juni 24, 2010

Midsommarlycka!

Den här veckan har känts som helg hela den. Jagmenar, sol, goda middag och trevligt umgänge? Det bästa i livet!

I måndags hade jag den stora glädjen att få hänga med min kära Karin, som är i Dalom läääänge (i våra mått mätta). Lyckokvinnan följde med till Långlet, gick på skön bypromenad och fick mig att må bra.

Sen var det tisdag och då kom min andra Stefan. Ni vet han som bor i USA. Dessutom hade han med sig sin kärlek Hanna och det var så trevligt att träffa dem. Tisdagen kändes som en lördag, helt enkel.

Så blev det onsdag och jag fick lite lyx - frisörbesök i tre timmar hos bästa Malin. Dessvärre började en liten förkylning tränga sig på, både på mig och på Stella. Men vi är glada tjejer ändå.

Så i dag. BVC-besök. Fröken Jemthans har klockren kurva som alltid. Hon ligger dock över på längd, vilket är konstigt med tanke på sin relativt korta mor (1.64 m.ö.h). Sen gjorde vi, och resten av Mora, Ica Maxi för midsommarshopping. Galet! Sen väntade en eftermiddag med städ, matlagning och andra förberedelser. Nu har vi landat med ett glas rosé i soffan och nattsuddare som vi är så bjöd vi in våra nya, fina grannar Jenny och Jerker på en sängfösare! Trevligt!

I morgon är det härliga midsommar. Jag ska fira med blommor, i någon form, på både mig och Stella. Myyyyys.

Och så lite bilder.

Den gravida livsnjutaren som bara spinner, spinner och sovar där vi är - i sängar, soffor, på golv och i fönster. Finaste missan, som vi längtar efter hennes småmissar!




Och Tellan älskar denna katt så hon står i soffan och kollar på Isis när hon ligger i fönstret.




Trost förkylning så är hon fortfarande världens gladaste och nöjdaste lilla älskling.



Parmalindade färska fikon fyllda med chévre och toppade med honung, rosmarin och pinjenötter är bland det bästa i livet.



Vår vackra vita rosenbuske. Snart blir det fler rosor på den här gården.



Solmys i gräset.



Mina två Stefans. Stefan T och Stefan J.



Jag och Hanna.

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Hejsan lite längre bort på gatan !
Jag tänkte bara höra om du tänkte sälja någon av kattungarna?
Hör gärna av dig om du vill sälja någon av dem!
Hälsn Mimmi

Sofia sa...

Hej Mimmi!
1. Vi måste ta en promenad någon dag!
2. Vi måste ta en fika nån dag.
3. Sälja? Ingen skulle bli gladare än jag om en av kattungar får bo kvar i Långlet så givetvis får ni en kattunge om ni vill ha en. Perfekt, kan ni komma och hälsa på den från det att den föds och är pytteliten :)
Kram!