torsdag, maj 27, 2010

Thai-tips

Jag älskar det asiatiska köket och kanske allra mest thaimat. För ett par år sedan slog diverse olika thaivagnar upp här i Mora. Först till min stora lycka, men sen byttes den mot besvikelse eftersom maten helt enkelt inte är särskilt god. Nu har dock välsmakande thaimat anlänt till kommunen. I går testade vi take away från den nya thaibutiken mitt emot busstation. Så. Himla Gott. Jag tog en kycklingsoppa som var en riktig smaksensation. Nu ska jag testa mig genom menyn och hoppas att det är ett snabbmatsställe att lita på. Me like.

Sitter som på nålar efter att få komma ut. Solen strålar och har så gjort sedan vi vaknade. Nu ska jag bädda ner lilla hjärtat i vagnen, snöra på mig promenadskorna, stoppa i iPod-lurarna i öronen och sen ut och gå fort och länge. Har till och med laddat med sporttop under, då blir det powerwalkning. Hahaha.

4 kommentarer:

Emelie Björck sa...

Härligt med bra thaimat-ställe. Visste inte att de hade take-away där faktiskt. Men bra,då ska vi prova någon dag!
sitter med sport-bh på jobbet,känns ju faktiskt lite bättre om inte annat..haha.

Bettan! sa...

Jag har ett önskemål om ditt utseende på bloggen!! Skulle du vilja ändra färgen på texten lite så det blir lite mer lättläst...jag blir så konstig i ögonen när jag läser...

Snälla!!!

Madde sa...

Hej!
Har du fått nått svar på va Stella haft för prickar? Det är alltid rena gissningsleken va dem kan ha för fel dem små liven. Men alltid skönt att kolla upp. Tack för tipset då vet jag vart man ska prova thaimat nästa gång man åker till Mora.Trevlig helg! Kram M

Lotta sa...

Hej!! Tyvärr hinner vi inte ses idag då jag väntar på att svärfar ska komma och måste nog städa lite här hemma och även handla! Nästa vecka ? :) kram och trevlig helg!