fredag, maj 28, 2010

Fredag!

Det känns som om det är måndag och fredag hela tiden. Var de andra dagarna tar vägen vet jag inte. Solstrålen och jag gick upp vid halv nio och är laddade för fredag och helg. För att inte ha luggen i ögonen får Stella numera vara med tofs.





Den här mamman har laddat energi för ett tag framöver. Det är rätt viktigt att man hittar på något ibland på egen hand så att man får vara sig själv och inte bara mamma. I går var en sån dag. Malin hämtade upp mig vid halv sex och vi drog en vända på stan. Blev bara shoppat till Stella, inte helt otippat. Vi åt sedan middag på Hörnan, Jag tog oxfilé på toast. Är inte överförtjust i det där stället men det var helt ok i går. Känns dock fortfarande rätt så mycket slöseri med pengar att gå ut och käka i Mora eftersom man för betydligt mindre pengar kan köpa riktigt bra råvaror och laga mycket godare mat själv. Men, det är ju trevligt av andra anledningar att gå ut och äta. Som igår, då vi fick ett par timmars uppdatering och snicksnack. Klockan nio var det så dags för den efterlängtade SATC 2. Jag, och Malin också för den delen, tyckte så klart att det var underbar på alla sätt och vis, trots kassa recensioner. Jag skrattade och mös, och fick en riktigt skön feeling - som vanligt när jag ser på SATC. Samantha är så klart bäst, i alla fall är det henne jag skrattar mest åt.

Väl hemma igen var jag nöjd, glad och fulladdad med energi. Var så Stellamyssugen att jag övervägde att väcka gullungen men jag nöjde mig med att pussa på henne och sätta mig på stolen bredvid hennes säng och bara höra hennes andetag och se hennes lilla kropp ligga där i sängen. I morse, när hon i sedvanlig tid ville ha den tappade nappen samtidigt som hennes far stiger upp, vid halv sju, lyftes hon in till mig och på min arm somnade både jag och hon om. Mysmysmys! Hon har ju två sjusovargener i sig så det var nog tur att mormor ringde och väckte oss vid niosnåret.

Nu sover lillan och jag ska ta en snabbvända med snabeldraken samt försöka riva av resten av helgstädningen.

Trevlig helg alla fina.

3 kommentarer:

Nina sa...

Så söt hon var med tofs :)

Håller med dig fullt ut att man behöver vara mer än bara mamma. Jag ser slutet på min amning och början på lite alone time ;)

See U soon

Kram

Karin sa...

På Mallis ska du och jag ha vuxen häng..Det ska vi!
Ha en fin helg-nästa helg smäller d..06.45 går planet-inte illa.
Kram

Marie sa...

Alltså jag måste bara säga: vilken söt dotter du har!! Hur go som allra helst!!! Visst var filmen bra - jag älskar den!! Ha en trevlig kväll