lördag, maj 15, 2010

Hur bra kan man ha det?

Jag får nypa mig i armen. För life is gooood just nu. Och har varit hela dagen. Igår med, för den delen.

Jag känner mig så lycklig över att jag har så fina vänner och glatt umgänge. Igår kom ett glatt gäng på sex personer hit på grillning och spel. Fiffan vad skoj vi hade. Fick slita mig från "Så ska det låta"-spelet vid midnatt för det är ju en dag i dag också. De andra spelade till tre, hörde jag. Men jag gick upp med mig hjärta i morse. Vi hade värsta mysmorgonen innan vi begav oss ut i regnet. Duggregnet förvandlades till hällregn lagom till jag nådde Selja och familjen Westeng/Svensk. Blev inbjuden på förmiddagskaffe och Maya och Freya lekte med Stellis. Sötnosarna! Regnet gav inte med sig men jag trotsade det... ända tillls svärfar kom åkande och skuffade in oss och vagn i bilen.

Efter lunch hämtade jag upp finaste Karin i Orsa. Vi gjorde därefter stan i Mora innan vi åkte hem till Långlet. Vinkade hejdå till pappan och bebisen som drog till Venjan till mormor och morfar. Sen satte vi oss här på altanen med varsitt glas rosé i sommarvärmen och har det bara så bra. Livet är verkligen underbart!

Snart ansluter Tin och Matilda. Sen drar vi och möter upp ett tiotal tjejer på en grillfest hos Carro. Jag bara vet att det kommer att bli galet trevligt.

Frågan är alltså: Hur bra kan man ha det?

4 kommentarer:

Madde sa...

Ja jag blir verkligen avundsjuk. Hade oxå velat åka till syrran ikväll men här i huset går det magsjuka för fullt. Men sommaren är lång så jag hoppas vi ses en annan grillkväll. Ha så skoj :)
Kram M

Caroline sa...

Jaa de va en riktigt lyckad kväll. tack gumman! Och sis du får komma hit och va me nästa gång. Kram C

Elin sa...

Härligt härligt, ja livet är bra underbart! :) kram

Karin sa...

Det var galet bra.
Tack för att du finns i mitt liv!
Nähe tror att jag flyttar upp nu jaaa.
Kram