onsdag, maj 26, 2010

Summerar en bra onsdag

VIll tacka för alla tips till föregående inlägget. Det är bland det bästa med att ha en blogg - att man kan efterlysa hjälp. Så tack, igen! Kan uppdatera om att lillan inte har ett enda utslag och är tillbaka som sig själv. Det vill säga alltid glad, hungrig och lättsövd. Så det var nog nåt som jag eller sjukvården inte vet vad det är. Får se om hon får utslag som kliar igen, då ska det kollas upp ögonaböj!
Medan jag pratade om Stella med rådgivningen på Vårdcentralen så ställde jag en liten fråga om mig själv. Ni ska veta att det inte är något jag skulle ha gjort för sju månader sen, innan förlossningen. Tidigare skulle jag hellre gå med dödlig sjukdom (typ) än att söka läkarhjälp. När jag beskrev mina symtom, den konstanta tröttheten så tyckte hon att jag skulle ta prover. Så det får det bli.

Förutom samtal med Vårdcentralen så fick jag ett ryck i dag. När vi ätit lunch placerade jag lilla damen i sittdelen på gården och satte sen igång med att städa bilen. Ordentligt. Bilen blev fascinerande ren och lika fascinerande är att Stella satt still och tyst i dryga två timmar och tittade på sin mor som sprang runt med dammsugare, skurtrasor, högtryckstvätt, diverse rengöringsprodukter och tvättsvamp.
Med skinande ren bil åkte jag på möte för nya uppdrag innan jag drog ner på stan en vända för lite mathandling och ärenden.

I morgon är en dag att se fram emot. Först blir det såklart Stellamys och sen Malinmys. Vi ska gå på stan, käka ute och sen gå på Sex And the City 2. Lycka!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh men hoppas att du inte är allergisk!!! Ska du äta laktosfritt eller mjölkfritt? Säg till om du behöver hjälp med det för det kan jag nu! :) Iaf mjölkfritt! Begär ett blodprov på allergier med! I morgon får vi besök av svärfar från Norrtälje men jag vet inte riktigt när han kommer hit...
Vi kan väl höras i morgon för det hade varit skoj att ses! :) kraaam

Karin sa...

Det är inte alla brudar som tvättar bilen-det skulle jag aldrig orka.
Go girl-du är en powerkvinna.
Fler sådana.
Nu har jag kollat lite hus..du får hjälpa till lite:)Kram