måndag, januari 14, 2008

Skotersäsongen invigd

Äntligen en härlig måndag! Jag känner mig taggad som fan inför veckan och är dessutom utvilad. Känns mycket bra. Nu ska jag snart trycka på tryckstart-knappen (vilket i själva verket är ett samtal) och sen dra igång tema vinter.

Det var en mycket bra helg. Lördagskvällen blev dock inte en hemmakväll som först planerat. När Stefan kom hem från match hade det börjat snackas utgång i omklädningsrummet. Vi är ju aldrig sena att haka på och inte heller denna gång. På med partystassen och en snabbt samtal till grannen nästgårds. Han är så snäll som alltid ställer upp och skjutsar när det behövs. Linda och Benny bjöd in till festligheter innan det var dags för kroghäng. På Lilla fanns det gott om trevligt folk. Roligast var att Karin, Stefans kusin, var ute. Det är en donna helt i min smak! Grannarna var också ute så det blev en gemensam taxi hem till Långlets bygata. Somnade nästan nykter vid tre och vaknade nio timmar senare utan ett spår av föregående kvälls alkoholintag. Kände mig full av energi och solen lös för en gångs skull med sin närvaro. Det blev en härlig tvåtimmarspromenad i solen som gjorde susen för välbefinnandet. Efter promis var det dags att inviga skotersäsongen. Det är faktiskt lyx att ha skotern parkerad utanför huset. Bara att hoppa på leden och vips så är man ute i trollskogen på finfina skoterleder. Jag lyckades med att först fastna på en stubbe och sen fastna i ett dike. Tur att man har en stark karl som kan dra loss en.

Kvällen avslutades me dljuvliga lammracks från Vi på Hörnet och en, för en gångs skull, bra svensk deckare. Somnade med fyra olika köksritningar på magen. Det kommer att bli så fint! Hoppas lika fint som utsidan, som vi ju är väldigt nöjda med. Pricken över i:et blev de nya lamporna. Världsklass.





Inga kommentarer: