måndag, januari 28, 2008

Örebro-trip med dans

I morse vaknade jag halv sex. Pigg. Det måste vara något fel på mig idag. Bebis-Ramses klängde så att jag knappt kunde göra mig i ordning. När han ligger bredvid mig, tätt, tätt och myser ner sitt vackra ansikte i mitt hår känner jag en helt obeskrivlig lycka. Ibland tänker jag på den dagen då vi kommer bli tvungna att ta bort honom. Då börjar jag gråta.

Var på jobbet klockan sju. Det är något visst med att vara först på plats. Det är så lugnt... och skönt. Fick massor gjort på timmen fram till åtta då resten myllrade in. Trots att det är måndag så känns det som det kommer att bli en mycket bra dag.

Örebro... härlig stad. Jag och Steff bilade ner med svärmor och svärfar i fredags. Kom hem till kusin Thomas ganska sent och han stod redo med nya favvis-shotsen "Mora-Nisse". Likör 43, blåbärssoppa och grädde. Söt, sliskig och rolig. Men inte särskilt god. Kusinerna skulle lyssna på hårdrock och snacka skit. Jag ville läsa Bosch. Somnade tidigt och vaknade pigg som en lärka klockan åtta på lördagsmorgonen. Vi tog oss mot Ikea med alla köksritningar. Fick tag i en proffsig köksritartjej. Hon förvandlade vår trista Marbodahl-ritning till ett apsnyggt Ikea-kök. Jag är väldigt nöjd och snart trycker jag på "beställ". Efter Ikea tog vi oss till stan och jag dumpade av grabbarna så att jag fick shoppa ifred. Är väldigt nöjd med mina två quiltade väskor (en svart och en grå), cerice kofta och lyxfluffig tröja från Zara. När jag var klar med mig själv styrde jag upp kusinerna som fick varsin snygg kavaj och skjorta. Stefan shoppade också en intelligens push up, det vill säga en polo. Jävlar va snygg han är i den.

Åter i Thomas svinkalla lägenhet kom ytterligare två kusiner med respektive. Hela gänget drack "Mora-Nisse" och gjorde oss i ordning inför ytterligare en kusins mans 40-årsfest. Konstigt nog så blir alltid de sällskap jag är med sena. Så även denna gång. En timme efter kalasstart äntrar "ungdomarna" festen. Det var en riktigt trevlig tillställning, framförallt dansen. Jag dansade, dansade och dansade. Hela kvällen faktiskt. Mest bugg och det är så roligt att det inte är sant. Faktiskt så pass att jag är sugen på att börja på buggkurs. Töntvarning kanske men vem fan bryr sig. Jag dansade så mycket att jag har träningsvärk och en blå höft. Det snurrades nämligen lite vl mycket några gånger och vi dansade ikull. Jag dansade också ner Stefans lilla moster Maggan. Landade på hennes huvud och fick skämmas.

Nu måste jag få tag i Pralin med "Sofias dagbok". Har fått enbart postiva reaktioner men har inte sett uppslaget själv ännu.

Inga kommentarer: