onsdag, januari 09, 2008

Segare än segast

Jag fattar inte varför jag inte bara kan vara pigg. Känns som om jag är konstant trött. Detta trots att jag typ sovit hela julen. Måste utreda vad det är snart. Ska börja med att fråga tränar-Pamela ifall hon har några tips idag när vi ska äta lunch.

Igår var rita hus-Steve hos oss och presenterade olika förslag. Det är så kul att se undervåningen uppritad i det där programmet på datorn. Äntligen, äntligen har vi bestämt var husets lilla badrum ska vara. Sen började problematiken med köket. Jag blir liksom inte hundra nöjd. Igår kom vi dock på att vi ska byta plats på kök och matsal och det kan nog bli hur bra som helst. Steve är en klippa!

Nu ska jag försöka få kontakt med svägerska Therese och bästa Carro som båda fyller 26 år idag. Hurra för er. Känns som om alla fyller år i januari. Jag själv, pappa, Ludde, Therese, Carro, svärmor och en massa mer. Från och med nästa helg är fyra helger (!) uppbokade på diverse födelsedagskalas. Först ut: mitt! Längtar ihjäl mig. Nu ska jag bara fixa var alla ska bo. Tur att både mina och Stefans föräldrar ställer upp som gestgifveri.

Nu: födelsedagspaketinköp till lillebror. Jag ska bege mig till en elektronikbutik. Eftersom brorsan med största sannolikhet inte läser det här så kan jag meddela att det är en mobiltelefon som ska inhandlas. Så slipper jag oroa mig över att lillungens mobil som redan är knäpp ska gå sönder i Thailand.

Inga kommentarer: