lördag, december 19, 2009

Oljan som satt kvar

Härommorgonen när Stella skulle bada hällde jag (bokstavligen) i babyolja i badet för att jag tycker att lilla fröken är lite torr. Badet blev härligt oljigt... precis som hennes hår. Herrejösses. Först undrade jag varför håret aldrig torkade. Sen insåg jag att oljan satt kvar. Och det som berget. Hon såg så rolig ut att det inte var klokt och stod verkligen rakt upp. Vi skrattade åt henne hela kvällen innan vi gjorde ett försök att få bort det. Hon fick bada igen men oljan den satt kvar. Då fick Stefan hålla henne i duschen och jag fick skölja hennes hår och tvätta det med mitt Kérastase-shampoo två gånger. Sen såg håret ut som det brukar göra. Nu badar inte Stella med babyolja mer. I alla fall inte så mycket.

Så här såg vår lilla stjärna ut med flott i håret. Stackars liten.




I dag vaknade vi vid åtta efter åtta timmars sömn. Vid halv nio somnade jag och Stella om och sov till tolv. Vi måste ha varit väldans trötta. Stefan roade sig med att att installera HD-tv. Därför äter vi frukost nu. Lite i senaste laget kanske. På dagen i dag blir det hemmafix. Jag planerar att göra kola, knäck och kanske baka bröd. Är så urbota less på butikernas sortiment av frukostbröd. Godaste är ju att baka eget. I kväll ska vi på glöggfest alla tre hos Tobbe och Matilda. Det är ett helt gäng som ska dit och det ska bli riktigt kul med lite glöggmingel.

Sån här kalufs har lillan numer. Håret är riktigt tjockt och det har hon definitivt från mig. Hon är guldblond men det ser ut som att det innersta håret är riktigt ljust. Vore konstigt om det blev nåt annat än en blondin med de generna...



Stella på Wayne´s Coffe förre fredagen. Glad, as usual.

3 kommentarer:

Karin sa...

Ha ha...det där gjorde jag också med E hår.F kallade henne Ryssen...Håret var helt oljigt i flera h.Men efter den ggr så gjorde jag så att jag badade henne,håret och sen det sista jag gjorde hällde i några droppar olja.Det funkade perfa!
Hoppas att ni mår bra så ses vi snart.Nu har halva familjen rest upp till Orsa och endast tomtemor är hemma själv i sthlm.Kram

Maria sa...

Tänk att alla verkar göra lika med oljan, så även vi :) Till slut provade vi att bada barnen, utan olja, och innan vi torkade dem smörjde vi in dem med olja. Det funkade jättebra och blev ju dessutom lite massage-aktigt. Efter oljan tog jag handduken. Deras hud blev jättelen och mjuk.

Tess sa...

Hej!
Hittade din sida av en slump. Så jag stannade och kika lite. Åh,så söt liten flicka ni har. Har själv en liten prinsessa på snart 3 månader. Kika in på min blogg om du vill.
God jul och gott nytt år. /Tess