söndag, december 06, 2009

Adventsmys

Glögg i glaset, julmusik på Spotify - yes de är andra advent. I dag fick jag tummen ur och fixade klart julpyntstjafset. Jag är ju ingen julfreak, direkt, men lite pynt kan jag tänka mig. Är dock allergisk mot tomtar och tjafs i överflöd. Dessutom har jag svårt att få ihop det röda i julen med det cerise:a i mitt hem. Som tur är kan man ha en vit, svart, och silvrig jul. Och stilren dessutom. Det är nu kirrat och vi är julredo på bygatan 17.

Helgen har varit riktigt bra. Det hela började med p-fest i fredags i FM Mattsson Arena. Hela gänget från Borlänge och Hedemora var på plats och vi käkade julbuffé innan det var nedsläpp. Jag pallade första perioden, sen fick jag och några till (som tur var) tristessutslag och hängde i vårt konferensrum istället. Jag hade riktigt kul men åkte hem till lillhjärtat vid tiotiden.

I går gjorde vi absolut ingenting på hela dagen och det var väldigt skönt. I dag lös flitets lampa desto mer. Känns som om vi fått massor gjort. Stella har legat nöjd i sin vagga och tittat på sin kanin medan vi farit runt och fixat och städat. Hon är verkligen världsklass den här bebisen. Bara en sån sak som att hon somnade vid ett i går och vaknade halv elva i förmiddags. 9,5 timmes sömn för oss och vår lilla prinsessa som fyller sju veckor i natt. Helt sinnes.
Kom nyss hem från trevlig middag hos svärisarna. Nu blir det soffhäng resten av kvällen.

Inga kommentarer: