torsdag, december 06, 2007

Träning blev glögg

Oj vilka planer jag hade igår. Det var jag dags att dra igång Tjejvasan08. Så här dagen efter känner jag mig värdo. Det blev nämligen ingenting av den där träningen. Det finns ju inga bortförklaringar men kanske förmildrande omständigheter? Jag kom inte hem förrän vid sju och då fick jag ju lov att göra mat. Sen var det "Bonde söker fru" följt av "Leilas jul". När det var klart var ju klockan halv tio. Vid det laget hade jag också sopat i mig två muggar glögg och var lite smålurig. Verkligen bra jobbat. Jag kommer att vara beroende av glögg innan december är över. Men det kan man ju i och för sig få unna sig en månad per år.

Vad hände med vintern? I tisdags kväll var det nio minusgrader i Långlet. I går kväll sex plusgrader. All den fina snön har förvandlats till en jävla äcklig sörja. Stövlarna blir fula och det inte direkt någon boost för humöret. Nu lär det väl frysa på igen och då kanar man runt på en isgata. Perfekt.

Kul dag man har framför sig när det man ser fram emot mest är att komma hem och finna katalogen från Konradssons Kakel i brevlådan. Inte så kul. Men massor att göra. Ikväll blir det familjemiddag på Berget. På lördag i Selja. Mycket föräldrar nu.

Inga kommentarer: