fredag, december 07, 2007

Skvallrigaste lunchen

En riktig skvallerlunch var jag på nyss. På nåt vis är det väldigt kul att skvallra, om man gör det på ett kul sätt. Det gör vi, även om det så klart blir lite elakt ibland. Det försöker jag dock hålla mig ifrån för jag är så innerligt trött på elaka, egoistiska människor. De klarar jag mig helst utan.

Jag är sådär nöjd med mac:en. Den har "slarvat" bort en text. Det är en katastrof för nu måste jag skriva om hela skiten och jag har verkligen noll inspiration idag. Det kan bero på att jag knappt sovit något inatt. Klockan fyra ringde telefonen. Jag blev så arg att jag inte kunde somna om förrän halv sex i morse. Och så skulle jag ju upp sex. Katafuckingstrof. Jag var arg som ett bi både i natt och i morse. Sen fick jag reda på att det var vår stackars granne som var i Barcelona och hade tappat Visa-kortet. Det gick inte att spärra utomlands så han ringde efter hjälp. Då fick jag dåligt samvete både för att jag varit så arg och för att vi inte svarat. Stackars Hans.

Idag ska team Magazin med repsektive äta julbord. Vi började dagen med julfrukost hos Diös. Innan den här dagen är slut kommer jag känna mig som en stoppad julkorv. En småfull julkorv. Snyggt. Någon menar att vi ska spela bowling men det vet jag inte om jag pallar med idag. Vill helst bara dricka glögg. Idag m å s t e jag hämta upp min beställda glöggsamling på spritmonopolet. I morgon är det glöggsammankomst med festkommittén. Mycket glögg nu.

Inga kommentarer: