fredag, september 28, 2007

Äntligen frisk!

Jag har varit nere för räkning i två dagar och legat hemma i feber och snorat. Det var fruktansvärt, inte för att jag var sjuk utanför att det var så tråkigt. Jag skulle inte klara av att vara arbetslös, då skulle jag klättra på väggarna av tristess. Fy. Idag är jag äntligen på benen och på jobbet. Innan det blir helg ska jag försöka ta igen två dagars jobb. Känns så där.

Nu har hösten kommit på riktigt. Jag kommer ihåg att jag i måndags satt och studerade ett träd utanför redaktionsfönstret och konstaterade att löven började bli röda och gula. Idag, fredag, har löven ramlat av. De flesta i alla fall. Vips så fort det gick. I helgen måste jag ge mig ut med stora kameran och ta fins höstbilder till bildbanken. Härligt!

I helgen hoppas jag att det händer något festligt. Det har varit mycket mys på sista tiden men nu känner jag mig redo för någon form av festlighet. Vi får se hur det slutar. Ikväll ska jag njuta av sista kvaltävlingen i Idol med ett glas rödvin. Älskar fredagskvällar framför tv:n.

Inga kommentarer: