tisdag, september 04, 2007

TjejVasan och jag

Helgen var helt galen och underbar på alla sätt och vis. Det var såå roligt att träffa alla tjejer igen. Fredagen tillbringades i Emmes finfina lägga med tapas och vin. Åsa och Emme var lite trötta så jag mötte upp Therese för en liten runda. Liten runda blev snabbt en stor runda. Först hängde vi på Flurran med brorsan. Dit kom också Kimen och Filip och då blev det så klart shots och annat som gör att man tappar karaktären. Istället för att gå hem i hyfsad tid som planerat så vimlade vi till BJ. På lördagsmorgonen vaknade jag och var tröttare än tröttast men hann ändå med en liten stadsrunda i min älskade gamla stad innan jag tog med mig Hanna i bilen och körde till Stockholm. Tack gode gud för gps:en, för jag hatar verkligen att köra bil i Stockholm. Lördagskvällen var en reunion utan dess like och jag var så lycklig över att träffa alla mina fina tjejer igen.
Innan jag styrde mot Mora igen så hann jag med en runda på IKEA. Det skulle bli en liten sväng i möbeljätten men i kassan blev det dyrt och det var dessutom svårt att ta sig ut till bilen med alla grejer. Det slutade med att en vakt fick hjälpa till och konka. Eftersom det är första helgen ever som jag och Stefan är ifrån varandra så längtade jag så mycket efter honom att bilresan gick fort, fort hem.

Influerad av Emelies födelsedagspresent, en start i TjejVasan, så började jag och Anna igår över en lunch att surra om att eventuellt åka. Eftersom Anna är sponsorchef där så gick det ganska snabbt från lösa planer till anmälan. Jag är alltså anmäld i TjejVasan tillsammans med Anna. Galet! Nu måste jag börja träna och det basta. Jag vet hur mycket jag kommer att ångra det här när jag ska åka upp till starten i Evertsberg den där tidiga lördagsmorgonen i slutet av februari. Men efter avklarat lopp så kommer jag känna mig stoltare än stoltast.

Idag har jag och Stefan varit ihop i 10 månader. Det tänker vi fira med god middag, rött vin och Idol-premiär. Jag längtar.

Inga kommentarer: