torsdag, september 20, 2007

Seg kola i huvudet, Stefan-fritt och Idol-beroende

Vilken dag! Puh. Jag var på jobbet sju i morse och fram till nu, kvart över fyra, har jag kört på som en galning. Det har skrivits, redigerats, layout:ats, bildredigerats, ringts, fotats, korrlästs och en massa annat i en saling blandning. Nyss sa min hjärna ifrån och huvudet blev som seg kola. Nu ska jag snart ta mig härifrån och göra klart de få saker som är kvar i morgon.

Igår eftermiddag drog Stefan med sin kompis Steve till sydligare breddgrader. Eller i alla fall till Skåne. Där ska de vara på elmässa ikväll. Innan det hann de med en trip till Tyskland. När han kommer hem i morgon så kommer vi ha ett väldigt välfyllt barskåp. De ringde nyss och rapporterade att de fått mig sig mina önskemål, bland annat Bacardi Coco, så jag är väldigt nöjd. Mindre nöjd är jag över att vara hemma själv det känns så... konstigt. Jag är så van vid att somna bredvid någon och ha någon att krama innan man somnar. Nu får jag hålla till godo med vår underbara misse som alltid sover nära, nära mig. Det är mysigt.

Efter jobbet idag så blir det ridtur med Tin. Jag har ställt in två dagar på grund av hög arbetsbelastning men idag är det dags. Ska bli sköners att komma ut i skogen och rensaa huvudet. Jag måste dock skynda mig för 20.00 är det ju Idol. Det här jävla Idol som sabbar mina kvällar. Jag styr allt efter Idol och är totalt beroende. Nästan lite jobbigt. Man ska aldrig börja följa något slaviskt, då blir det nästan ett tvång. Ett Idol-tvång. Idag är jag lite sur över att det går samtidigt som "Du är vad du äter", en annan favvis som har säsongspremiär. Fan att jag inte kan med den inspelningsbara dvd:n. Eller om det är en datahårdisk, inte riktigt säker. Ikväll är det också säsongspremiär för "Vad blir det för mat" med Per Morberg. Jag bara älskar denne Per Mobergs sätt att laga mat. Så passionerat.. och konstigt.. och härligt.

Nej, nu är jag så "out of here".

Inga kommentarer: