fredag, juni 29, 2007

Nu var det längesen...

... jag skrev något här. Det kan bero på att den senaste tiden har varit kaotisk. Det är så mycket på gång att jag knappt mäktar med. Midsommar var både en katastrof och en trevlig tillställning. Inför nästa år vet jag vad jag inte ska göra/tillåta.

Veckan har bestått av möten, möten och åter möten. Det är spännande nu och snart blir det offentligt. Hur det än blir så blir det jävligt bra, det är jag nu helt säker på. Det ger ett riktigt skönt lugn. Bland alla möten har jag försökt göra tidning. Eller rättare sagt reportage. Jag har nog befunnit mig fysiskt på redaktionen max två timmar den här veckan. Känns nästan lite konstigt att vara här nu.

Idag har Stefan övat på att ha semester. Det är bra att ha en hemmaman. När jag kommer hem kommer en massa grejer att vara fixade och dessutom är det handlat inför helgen. Det känns lyxigt. Efter jobbet ska jag hem och byta om till mina rosa gummistövlar. Sen väntar nämligen firmafest, fast inte med min firma utan med Stefans. Eller rättare sagt Stefans chef firma. Alla elektriker med respektive ska samlas vid en sjö och fiska och grilla och dricka öl. Det ska bli trevligt men jag misstänker att jag kommer att somna med spöt i handen. Det har nämligen varit väldigt lite sömn och väldigt mycket jobb den här veckan.

Inga kommentarer: