tisdag, juni 12, 2007

Längesen...

... jag skrev en rad här. Nu blir det nog flera rader. I fredags stack vi till Uppsala för student- och examensfirande. Det var en hektisk dag som krävde tajming för att allt skulle klaffa. Först besökte vi Therese examen (försenade). Kastade i oss snittar och skumpa för att sedan möta upp mamma och pappa. Ludde kom åkande med ett tåg och det vrålades som aldrig förr. Det var roligt att gratta Ludde och dessutom träffa några gamla lärare på guc. När Ludde hoppat upp på ett traktorflak med sina klassisar checkade jag och Stefan in på hotellet. Vårat rum var det varmaste hotellrummet någonsin. Efter några öl på Rådhusserveringen var det dags för middag no 1. Den åts på Flustret, Luddes arbetsplats. Det var kanonmat och framförallt kanonmycket champagne. Efter middag no 1 fick vi rusa ett kvarter därifrån, till Norrlands, där Therese och de andra nyutexaminerade sjukgymnasterna hade middag. Den middagen var äcklig men underhållningen ganska kul. Efter middagen massa drinkar, mingel och dans. När klockan var runt ett fick jag Birger-abstinens och tvingade med Stefan dit. Största lyckan var att Emme och Åsa var där. Vi drack rosa P3-drinkar och jag lovade dem att leta efter killar åt de uppe i Mora. Nu kommer de på midsommar, hurra!

Vad är en riktig festkväll i Uppsala utan fyllekäk? Inte mycket. Tyvärr har min favvis Nybro klappat igen så det blev Max på stora torget. På väg hem med stor påse nattmat lyckas jag ha sönder min silversandal. Jävligt bra jobbat. På lördagsmorgonen hade vi bestämt frukost med Stefans föräldrar, Therese och hennes kille Sven i hotellets matsal. Vi var sådär fräscha. Hann med en liten shoppingrunda i mitt älskade Uppsala innan vi styrde bilen hemöver. Lördagskvällen var helt lovely och något jag längtat länge efter - pizza och film. Myyyys.

I söndags stekte jag lite i trädgården och målade brädor till huset. Konstigt att man kan få så mycket färg på sig. Tur att det finns lacknafta. Igår hade jag helst velat lägga mig och dö efter jobbet, så tröt tvar jag. Men brädorna skule målas igen. Idag vaknade jag verkligen på fel sida och kommer nog vara lite småsur hela dan. Kul framtidsutsikter. Nu ska jag hitta nån rolig att äta lunch med så kanske den här dagen blir lite bättre.

Inga kommentarer: