onsdag, oktober 20, 2010

Ettårsfirande och superonsdag

I går var det ingen vanlig dag utan vårt lilla hjärtas födelsedag. Jag kände mig alldeles lycklig hela dagen. Födelsedagsbarnet själv tog det dock med ro, i alla fall till hon fick första presenten, en Pippi-väska av mormor som hon lekte med hela dagen.. eller i alla fall till nästa paket öppnades. I det låg en rosa prinsessborg som hon fick av farmor och farfar och som hon älskar att krypa in i. Sötungen! Största lyckan kan dock ha varit att äta sin mammas hemmagjorda gräddtårta själv med händerna. Det var ren och skär lycka det. Och så klart var det tårta all over the place. Hade tänkt ladda upp bilder med den funktionen ligger nere på blogger just nu så det får bli senare.

I helgen blir det mer firande då både faster, morbror och Stellas kompisar kommer på kalas.

I dag vaknade vi till en krispig onsdag med sol. Vi sov till nio så det blev nästan lite brått att hinna till sången. Väl där var det skoj som vanligt och efteråt hängde vi med två andra mammor och deras små söner på lunch. Kul att Stella får lite killkompisar också, för det är verkligen bara tjejer överallt. Kul, i och för sig, men kul med variation. Efter en mycket trevlig lunch och lite häng på stan åkte vi hem till pappan som slutat lite tidigare. Hela lilla familjen tog en härlig powerwalk i eftermiddagssolen och Stella fick spana på både får och hästar. Hon älskar verkligen djur, till hennes mammas stora glädje. Roligaste är att hon kan låta precis som Isis, som nog är hennes favorit i hela världen. Till middag lyckades jag med konststycket att få till en thaigryta som till och med var godare en från ett riktigt thaihak. Hur ofta händer det liksom? Med den i magen åkte jag på dagismöte. Nästa höst drar Selja Långlets kooperativa dagis i gång om allt går enligt planerna. Lycka att kunna vara med och påverka!

Nu ska jag knoppa och invänta en härlig torsdag som bjuder på häng med Stellas kompis Tyra och hennes mamma. På kvällen ska jag i väg på ett litet event och det ska bli himla kul.

Gonatt!

Inga kommentarer: