måndag, juni 02, 2008

What a weekend!

Varje jävla vinterhalvår glömmer man bort hur underbart det är när det är sommar. Jag kan inte säga det nog många gånger. Det är så att jag får nypa mig i armen för att förstå hur fint och skönt det är. Älskade sommar!

Helgen var en mycket bra en. Det blev en tredagars grillning. Det hela började redan i fredags med att vi bjöd hem svärfar på grillat, för hans hälft svärmor var på galej. Trots lite rosé och påhälsning från vinglad granne så somnade vi tidigt, tio en fredagskväll är nog rekord. Lördag morgon packade jag och Ida in oss i bilen och åkte till Faluin för shopping. Jag fick med mig så många påsar tillbaka till silverfaran att jag fick träningsvärk i vänsterarmen som de hängde på. Sjukt nöjd med sjukt mycket. Väl hemma i Långlet igen vankades det grillpartaj. Linda och Benny, Ida, Maria och Per, Hasse och Jimmy kom och joinade. Linda och jag höll mest till på övervåningen innan vi smet ut på krogen. Jag var verkligen partysugen innan men när jag väl kom ut så försvann det, konstigt nog. Vi tog nån drink och beställde därefter en taxi. Denna fick vänta medan vi köpte med oss burgers och sen åkte vi tillbaka till Långlet och grabbarna. Kändes som ett mycket bra val igår eftersom jag knappt kände av lördagens bravader.

Igår var en sån dag man skulle vilja ha varje dag. Det har varit väldigt mycket snickring på slutet men igår fick jag och Stefan en dag för oss själva. Vi cyklade runt Östnor och ner på stan. Vi köpte lyxglass och satte oss vid Siljans strand och bara njöt. Vi bestämde att vi ska köpa en båt och cyklade hem igen. Efter att ha läst alla kvällstidningar plus bilagor vankades det grillning nummer tre hos svärföräldrarna. Där blev vi kvar med vin och jordgubbar. Mums. Hemma igen kröp vi ner i ljuvlig hästens och såg bra film. Så ska en helg avslutas!

Idag klagar jag inte heller. Jobbade mina fyra timmar på förmiddagen. Cyklade sen till gymmet och tränade. Väl hemma njöt jag av sallad, en stunds solning med sällskap av en sprillans ny Allt om mat. Jag är en sucker för mattidningar.

Inga kommentarer: