torsdag, juni 26, 2008

Jag och Missy

Det blev en mycket lyckad runda på stan idag. En klänning och ett linne fick följa med hem från Kompis och så sprang jag på ett par Adidas-byxor på sportaffärn, designade av Missy Elliott. De ligger nu och trängs bland mysbyxorna. De kan jag dessutom ha i morgon för dresscoden på p-festen är träningsoverall. Me like.

Idag har det varit projekt putsning av mur. Jag tror att det är murbruk ungefär överallt i undervåningen plus i håret på Stefan, Benny och Folke som genomförde det hela. Själv servade jag med fika, kurerade mig i soffan och gick sedan ett tufft pass med dammsugare, skurtrasor och rengörningsmedel. Det är perfekt att städa på torsdagskvällar för då är det rent och fint till helgen. Jag vet i och för sig inte om jag kommer att bry mig så mycket om det i morgon när jag kommer hem efter minst åtta timmars p-fest. Hujedamig.

Strax innan lunch i morgon kommer Sune och hämtar upp mig och det bär av med thaimat ut i skogen för förberedelser. 15.35 kommer resten av gänget med tåget. Håll i hatten.

Nu ska jag och Ramses med de oljiga öronen (jan sover under Stefans bil) krypa ner i renbäddad Hästens. Lika underbart skönt varje gång. Ska gå igenom det lilla biblioteket för den pocket av Anne Holt jag fick av snälla Dalakraft för två dagar sedan är ett minne blott. Jag kan inte släppa en bok när jag fått tag i den. Nu är det dags för en ny. Och sen sömn, så man orkar med morgondagen.

Inga kommentarer: