torsdag, mars 27, 2008

Lovely day

Vilken härlig dag det är idag! Började med ben/mage-träning med Pamela, åt frukost i lugn och ro och gick därefter ut på en lååång skön promis i vårvintersolen. Känner mig stark, frisk och full av energi nu. Det är något visst men den friskhet som finns i luften en solig vårvinterdag. En sak är säkert - I love it.

Nu har jag nyss skvätt ner hela lilla vita mac:en med min goda goda köttfärssås, inte så smart kanske. Även jag är lite köttfärsåsig så jag ska kasta mig in i duschen och sen bär det av ner på stan. Har några måste-ha-saker som måste inhandlats. Till exempel dammsugarpåsar. Just nu kan jag inte komma på något tråkigare att shoppa än dammsugarpåsar.

Gladast blev jag nyss av att min andra Stefan, Stefan T, som ringde från Canada för att gratulera till förlovningen. Det är så härligt med vänner som kan bjussa på ett grattis! Så där som man själv skulle ha gjort.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!! Härligt med förlovning! från en vän men en som inte känner dej och du inte känner än! Vad tråkigt det är med "snåla" människor. Folk är kanske bara helt sonika upptagna med sitt.

Sofia sa...

Jenny: Tack så hemskt mycket. Är du någon man vet vem det är?

Ja, det är trist med snåla människor. Tur att man inte är så själv :)

Anonym sa...

Tror inte att du vet vem jag är, jag är kôlla, that´s all! Det är bara kul att läsa din blogg, hamnade här av en händelse.
Jovisst är det så. Lägg energi på dom som ger mig energi, kanske får jag dom övriga med mig såsmåningom när dom också hajjat vad viktigt i livet är. ;)