tisdag, februari 08, 2011

Hemma.

I onsdags kväll landade vi i Sverige. Ska sammanfatta resan i bilder sen.

Hemma hade tiden stått still. Och det som är så fantastiskt med att ha en underbar semester på två veckor är att det faktiskt är så kul att komma hem till det där som stått still. Extra kul hade jag det eftersom det var mest glass och ballong som väntade. I torsdags middag, vin och surr på Strand med ett nätverk för 80-talister i karriären. Fredag morgon blev jag upphämtad av Åsa, Sofie och Emelie på jobbet. Vi styrde mot Idre där grabbarna på företaget väntade. P-fest hela helgen lång alltså. Jag har skrattat mig harmynt. Dessutom gjorde jag så pass bra ifrån mig i den individuella tävlingen att jag vann hotellövernattning, supé, show och frukost för två personer i Tällberg. Braiga mig.

Hemma igen söndag em var jag inte lika högljudd som under resten av helgen. Det var dock magiskt att komma hem till min älskade unge som går från klarhet till klarhet. Som den donnan snackar alltså, hon är ett år och tre månader och kan säga sammanhängande ord. Hon har för övrigt fått dagisplats också. Där vi sökte men aldrig trodde att vi skulle få för att det var knökfullt. Mycket roligt att Stella ska få gå med sina grannar och kompisar i grannbyn.

I dag känner jag att världen ler mot mig. Solen skiner, jag känner mig produktiv och allt är liksom sådär bra. Ska möta upp Matilda på Strand strax och äta lunch.

Uppdaterar med Thailandsbilder senare.

2 kommentarer:

Karin sa...

Skulle hon inte gå på ett föräldrakooperativ som ni höll på att starta?
Härligt att du har det så bra!
Kram!

Emma H sa...

Vad skönt att Stella fick dagisplatsen ni ville ha! Det verkar vara rätt fullsmockat med ungar överallt nu. Jag håller alla tummar jag har för att Claudia får plats på samma dagis som Vincent, mååånga syskon som börjar till hösten.

Semestern låter ju inte helt dum den, och Idreresan är jag lite butter för att jag inte kunde åka med på. Men jag får ta igen det nästa gång. =)