måndag, februari 21, 2011

Lovely monday

Tällbergstrippen i förra veckan var verkligen great. God mat, kul underhållning och tid på tu man hand. Efter showen hängde vi lite med Johannes Brost, fast jag såg honom så klart mest som Jokern i Rederiet, haha. När vi checkade in på hotellet berättade de att vi fick ett lyxrum med bubbelpool och sänghimmel. Tack så väldigt mycket vår kära VD, vilket pris!

En torsdag passerade med jobb och på kvällen mötte jag upp resten av min lilla familj i Venjan. Det är så rofyllt där och jag riktigt njöt av att ligga på sofflocket och mysa med Stella hela fredagen lång. På kvällen åt vi utsökt anka och spelade både spel och kort med mamma och pappa. Det är verkligen så kul att man kan ha så himla roligt med sina föräldrar, både mina och Stefans. Känner mig lycklig över det.

I lördags for vi hem och det var första lördagen hemma sedan början av januari. Sååå skönt. Bjöd över Asienresenärerna Matilda och Tobbe, som drar på långresa på torsdag, på lite käk och Mello.

I går fick jag ytterligare en skön, slapp dag och är det något jag längtat efter den senaste tiden så är det just lugn och ro i hemmet.

Måndag då, en lovely sådan. Eftersom Stella och Stefan skulle på Öppnis med Theo och hans pappa Mikael passade jag på att sitta hemma vid köksbordet och skriva och höra kaminen spraka. Efter att äntligen ha blivit av med min envisa förkylning kunde jag äntligen checka in på gymmet på lunchen. 45 minuters intervallöpning senare var jag en ny människa. Är verkligen toktaggad att komma igång med träningen nu. Kul!

Jobbar sent i dag och ska snart iväg på ett rep. Älskar flexibiliteten i mitt jobb, att jag kan styra tiden som jag vill. Jobb i kväll gör nämligen att jag och min lejonman kan bli omhändertagna av min fina vän, granne och frisör Jenny i morgon förmiddag. Känns som en riktig fixarvecka. För på onsdag ska jag till tandis. Har snackat om det ett tag och trots att han varit kraftigt emot med orden "du har redan vita tänder" så fick jag i födelsedagspresent en riktig tandblekning av maken. Har varit inne på hemmavarianten tidigare men det känns lite läskigt så nu blir det the real deal, hos en tandis. Ska gjuta skenor som jag sedan ska sova med. Spännande! Räknar med att se ut som Anderas Carlsson i Idol-juryn efterråt (till pappas stora förtret). Sen på torsdag ska jag fixa brösten och fettsuga mig, på fredag kemisk peeling och botox. Sen ser jag nog helt okej ut. (Hoppas att alla förstod ironin i Andreas Carlsson-tänderna, bröst, fettsugning, kemisk peeling och botox. Det vågar jag mig inte på. Än.)

Nepp, nu ska jag dra iväg så att jag kommer hem någon gång till Stella Solstråle. Hon har för övrigt varit ruggigt försiktig med att gå och bara gått om man släppt henne nära ett bord eller liknande, trots att hon varit så stadig så länge och stått själv. Well, i torsdags hos sin farmor fick ungen för sig för att gå så hon bara promenerade iväg och sen dess går hon obehindrat. Det var som att hon bara bestämde sig. Inga vurpor. Ingenting. Sötungen. Nu ska här jagas!

1 kommentar:

Marika sa...

Delar din lycka över att ha roligt med både sina föräldrar och svärföräldrar! Det är verkligen trevlig samvaro! <3