torsdag, februari 24, 2011

Så jädra bra

Känner mig lycklig. Har haft en sällsynt bra dag. Åkte till Falun på förmiddagen med min kollega Nina. Vi mötte upp stora delar av produktionsavdelningen på stan och åt lunch. Jag gillar verkligen det där gänget och det är synd att de sitter så långt bort och att vi träffas så sällan. Sen åkte vi alla vidare till Dalarnas Tidningars lokaler på Ingarvet och hade möte nummer ett för dagen. Efter ett par timme tog möte nummer två vid. Kul!

Väl hemma i Mora rev jag av helghandlingen men slapp ändå inte vasaloppstrafiken. Jag tycker verkligen att det är jättekul med den här vasaloppsveckan men jag verkligen hatar trafiken. Mora är liksom inte byggt för så här mycket folk. Efter bilköerna var jag hemma vid sju och hann bara mysa med min lilla älskling en halvtimme innan jag la henne. Lät sen den sena middagen smälta något innan jag checkade in på gymmet. En timmes löpning och lite magövningar. Själv på gymmet sista tiden. Så skönt! Och så skönt det är nu när man kommit hem och fyllt på med protein. En dusch på det här bara.

Så är det helg. I morgon är jag ledig som varje fredag. Det blir en väldigt lång, skön helg när man är ledig fredag. I morgon ska jag ägna hela dagen åt att göra roliga saker med Stella. Möjligtvis att jag åker upp till Eldris några timmar för den årliga blåbärssoppsutdelningen i samband med Kortvasan. Sen är det helg på riktigt med extra god mat och ett glas vin. Det blir en finfredag det.

Inga kommentarer: