lördag, januari 29, 2011

För första gången

Jag är riktigt nöjd över mig själv för en sån enkel sak att jag inte brännt mig. Kanske var det mammas förvarningar, kanske är det det faktum att jag inte kan ligga i solen för att jag har en ettåring att hålla reda på. Tidigare, främst på våra långresor har jag gått under namnet kräftan. Tyvärr har jag inte samma pigment som resten av familjen Westman och har mest sett röd och svettig ut bredvid mina pepparkaksbruna föräldrar. Nu är jag förvisso också svettig, så där så att det är pinsamt, men inte röd utan brun. Möjligen att jag påminner om en tvättbjörn eftersom jag vistas i solen med solisar på, men vafan bättre det än en kräfta...

Stefan åkte i natt ut för den klassiska turistmagen så Stella och jag har badat själva hela dagen. Vi badar i vår pool, vi badar i båda hotellets jättepooler, vi badar i havet och så avslutar vi med jaccuzin. Kommer upp som russin och det första Stella säger när jag klätt henne är "bada". Suck.

När pappan piggnat på sig tog jag ensam en Tuk Tuk till den lokala marknaden och shoppade lite. Nu väntar jag på att fröken ska somna så att vi andra två kan gå och äta italienskt som kontrast till all thaimat. Trodde nyss hon somnat men då hörde jag henne spela flöjt innifrån sovrummet (?). Ungen älskar sina små instrument.

Hoppas alla därhemma har en underbar helg!

1 kommentar:

Maria sa...

Låter som ni har det tipp topp! Här i Mora har det visserligen varit en otroligt härlig dag med sol och takdropp!